Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van aki ismerkedett már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki ismerkedett már a pszichiátrián?

Figyelt kérdés
Esetleg olyan akinek sikerült már ott komoly kapcsolatra szert tenni?

2023. jan. 22. 23:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Pedig beteg vagy. Akit más nyomorúsága izgat szexuálisan, az ne mondja már hogy vele minden rendben!

Egyébként a nők többsége (de szerintem a férfiake is) valamennyire sérült lelkikeg. Csak nem ugy hogy éjjel őrjöngve járkál, vagy kutyának hiszi magát, vagy folyton eret vág(na).

2023. jan. 23. 08:30
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Én igen. A doktorommal akartam. Azért vittek be, mert emlékezetvesztésbe meditáltam magam, és eleinte még beszélni se tudtam reflexből. Ő meg olyan kis aranyos volt, fiatal, meg olyan vörös lett mint egy paradicsom.

Sebaj. :))

2023. jan. 23. 13:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mentálisan egészséges vagyok,csak szexualizálom az érző, tudatos társaim szenvedését, betegségét."

Jó.

Amúgy ezen a bolygón nincs mentálisan egészséges ember.

2023. jan. 23. 14:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Oke. Szoval serult nok nem fognak a serultno-fetises karjaiba rogyni. Nem igy mukodik.
2023. jan. 28. 19:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Dehogynem, csak nem GYK-n, hanem a pszichiátrián. :)
2023. jan. 28. 23:46
 16/22 A kérdező kommentje:

"Dehogynem, csak nem GYK-n, hanem a pszichiátrián. :)"

Oda nem jutok be, legfeljebb a gondozó várótermébe. Ráadásul úgy tudom egyes intézményekben, mint pl. a Tündérhegy tiltják is az ismerkedést sajnos.

2023. jan. 28. 23:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Ismerkedhetsz bárhol, nagy eséllyel találsz sérült partnert, pár randi után kiderül, lehet, hogy már az elsőn is.
2023. jan. 28. 23:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Csak ne azzal nyissál, mint itt, hogy helló, kezeltek már pszichiátrián? Mert azt elsőre nyilván minden nő fogja tagadni.
2023. jan. 29. 00:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nyilván nem úgy fogok, nem is mondom el senkinek, hogy direkt beteg nő érdekel. Rengeteget nézem Dr. Ramani Durvasula videóit, hogy könnyebben tudjam felismerni ezeknek a betegségeknek a jeleit. Skizofréneket könnyű volt találni, mindig kérdezte az asszisztens a váróban, hogy ki vár injekcióra. (gondolom Risperdal, vagy Fluanxol)
2023. jan. 29. 00:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, te nem viccből kérdezted ezt, hanem komolyan gondolod...

De akkor mesélj már, mi a jó ebben neked és mi a jó a leendő partnereidnek? Alkalmi kapcsolatra, hogy családalapítási szándékkal keresel így partnert?

2023. jan. 29. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!