Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdekelne mások véleménye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne mások véleménye, hogyan mutassam be az új páromnak a lányomat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet van egy 6 éves kislányom, az előző párommal 3.5 évig voltunk együtt,édesapja már rég nincs.

3 hónapja megismerkedtem valakivel, akivel eddig minden nagyon jól működik, viszont aggaszt a dolog hogy nála kizáró ok volt kapcsolatban ha valakinek gyermeke van. Ez azt mondta azért van, mert amikor együtt volt egy nővel és ott volt a kis gyermek is ő feleslegesnek érezte magát,mivel apuka mindíg videóchatban volt vagy hívogatták egymást.

A párom 36 éves semmi tapasztalata gyerekekkel, se ismerősnek, se rokonnak nincs kicsi gyerek. És fél attól hogy nem fognak a lányommal kijönni, vagy nem fogadják el egymást.

Mivel az én lányom elég flegma, csúnyán beszél, csúfol, tiszteletlen így eléggé félek őt bemutatni neki. Viszont mielőtt nagyobb érzelmekbe mennének át a dolgok, jó lenne tudni hogy működne e így vagy sem.

Arra gondoltam elmegyünk 3an játszóházba hogy a gyerek is jól érezze magát, és közbe kicsit ismerkedhessenek is.

Vélemény?

2023. jan. 22. 19:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Menjetek állatkertbe vagy valami olyan helyre, ami nem a gyerek körül forog, de ő is jól érzi magát.
2023. jan. 22. 19:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mutasd be neki hogy egy kedves barátod. Nem kell még tudnia hogy ő az új apuka jelölt!
2023. jan. 22. 19:30
 3/17 A kérdező kommentje:
Igazából már beszéltünk róla, látta fotón is. Néha pozitívan beszél róla, néha negatívan. És ettől tartok egy kicsit hogy fog elsülni a dolog.
2023. jan. 22. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit mond ami negatív
2023. jan. 22. 19:37
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát pl ugye ha találkozunk a párommal én azt mondom neki dolgozni megyek, de valaki elkotyogta hogy nem. És ha megyek valahova mindíg azt mondja menjél már a hülye ....hoz,meg úgy utálom, minek beszélgetsz vele, másik pillanatban meg teljesen mást mondd.
2023. jan. 22. 19:43
 6/17 A kérdező kommentje:

De mi a párommal teljes ellentétei vagyunk egymásnak. Sosem jött volna be egy olyan férfi mint ő. Sem kinézetre, sem stílusra.

Meg sajnos ő anyja kis fia...

2023. jan. 22. 19:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem rá haragszik, hanem arra, hogy a pofájába hazudtál. Általában segíti az új partner elfogadását, ha a ti kapcsolatotok jó és bizalmas.
2023. jan. 22. 19:46
 8/17 A kérdező kommentje:
Az a baj ha elmondom neki hova megyek bevágja a hisztit, sír és nem enged.
2023. jan. 22. 19:47
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy nem tudsz nevelni normálisan, hazudsz a gyereknek és elvárod, hogy jópofizzon, miközben olyat akarsz tukmálni rá, akinek ő csak nyűg. Anyuci kisfia, hát ez remek. Akkor az új mamának is meg kell felelni, nem csak egy olyan tahónak, akit az is zavart, hogy egy gyereknek van apja is. Szerencsétlen lányod, nagyon sajnálom.
2023. jan. 22. 19:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én meg azt mondom, hogy érthető ha így érez a gyerek. Évekig nem volt mellette az apja. Csak te voltál neki. Most meg jött egy ember és van, hogy helyette vele vagy. Apa kellene neki de meg nem tudja szerintem elfogadni, hogy rajta kívül legyen melletted más is. 3 honap ismeretség még kevés idő szerintem. Lehet a párod hamarosan lelép ha a gyerkőc megmutatja milyen csúnya szavakkal illeti. Hazudni nem kell neki amikor mész a párodhoz. Meg kell mondani neki.

N

2023. jan. 22. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!