Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés nővel együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés nővel együtt élni? Milyen érzés ez a barátnős dolog?

Figyelt kérdés

milyen érzés amikor egy meleg testű húslény hozzád dörgölőzik esténként?

F/32

2023. jan. 17. 10:21
1 2 3 4
 21/36 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%
(19-re akartam 😅)
2023. jan. 17. 13:43
 22/36 anonim ***** válasza:
20%

20.

Na igen, de ha véletlenül olyan a személyiséged ami nekik "nem tetszik", akkor onnantól cseszegetve leszel. Én pl. olyan vagyok, akinek kell valami hely egy munkahelyen belül is, ahol egyedül lehetek (és nem, nem a wc), amit általában megoldok spontán, egyszerűen megtalálom azt a helyet, ahol nyugalmam lehet, ahová visszavonulhatok egy kicsit, ahol nincs senki. Ha szerencsém van, akkor a többiek ezt elfogadják. Volt olyan, ahol ez megtörtént, és elnézték azt, hogy én a szünetben az öltözőben összetolt padokon aludtam (vagyis nem aludtam, csak meditáltam, erre egyszerűen szükségem van), de volt ahol ezt nem tűrték meg. Onnan hamar el kell jöjjek.

Na, ugyanez igaz minden szituációra. Egyszerűen kell egy kis hely, ahol az ember egyedül lehet, és kényelmesebb, mint egy mosdó vagy öltöző. Számomra minden olyan hely, ahol erre nincs lehetőség a "pokol" kategóriája. Valószínűleg orvosok vinnének el, ha mégis erre kényszerítenének.

Nagyobb rendezvényeken is, törekszem arra, hogy találjak valami kis nyugalom szigetét, ha van rá lehetőség, előre meg is teremtem azt.

Éltem nagyjából együtt 1-1 ex-el, és nem volt jó. Egy idő után minden izmom fáj, mert befeszítem, mert nem tudom elengedni magam, nincs rá lehetőség, ha valaki folyton megfigyel.

Szociális szorongás, legalábbis a dokik szerint.

2023. jan. 17. 13:51
 23/36 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

22: Aki azért cseszeget, mert olyan vagy amilyen, azzal meg kell szakítani/le/kizárni a kapcsolatot és pont.

"Nekik": nem vallom a "massza" elvet, ahhoz túl individuális a beállítottságom.

Nagyon sajnálom, hogy szociálisan szorongsz, egyébként ideiglenesen jó megoldás, ha keresel egy safe space-t magadnak, de hosszútávon jobb lenne, ha ezzel foglalkoznál/foglalkozna egy szakember. Jobb lenne, mert a súlyos megfelelési kényszeredet is le lehetne építeni, jól.

2023. jan. 17. 14:08
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Normalis kapcsolatban nem feszengsz a masik elott, akar az asztal kozepere is szarhatsz es nem fog beloled kiabrandulni. (Nyilvan ez egy extrem pelda, ami miatt de, valoszinuleg kiabrandulna, na de erted😀) Kevesbe undoritobb pelda, hogy neha konyekig turkalok az orromban, ha be van dugulva. Az meg, hogy magunkban beszelunk, tok altalanos, es elegge egyertelmu, mikor szolunk egymashoz es mikor beszelunk csak ugy.
2023. jan. 17. 14:15
 25/36 anonim ***** válasza:
60%
Az elején érdekes csak mert könnyen megszokod majd!
2023. jan. 17. 15:00
 26/36 anonim ***** válasza:
4%
A jó kaját is megunod ha csak azt kell enned.
2023. jan. 17. 15:19
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Bazsi, téged nem fenyeget ez a veszély.
2023. jan. 17. 16:12
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Edricus, te tényleg levetted a neved. Mi értelme volt?
2023. jan. 17. 16:15
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
22) jó, akkor a szociális szorongásoddal együtt szerintem ideje belátnod, hogy ez a te egyéni problémát és a kapcsolatban élő emberek átlaga ettől még szeret a párjával élni.
2023. jan. 17. 16:15
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

29.

Az "átlag hozzáállása" nem feltétlenül jelent automatikusan jobbat. Különösen akkor nem, ha ez csak azért van így, mert "nagyon egyszerű" emberekből van szó, akiknek azért nem probléma semmi, mert fel sem fogják...

2023. jan. 17. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!