Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés nővel együtt élni? Milyen érzés ez a barátnős dolog?
milyen érzés amikor egy meleg testű húslény hozzád dörgölőzik esténként?
F/32
12.
Ez nem is a gyűlöletről szól, hanem arról, hogyha valakivel egy helyen élsz, meg kell felelned az elvárásainak, ami viszont már kellemetlen. Minden szóra, mozdulatra, tettre ügyelni, hogy ne legyen közte olyan, ami problémás... Nem olyan jó az.
Pár randin meg néhány közös programon eljátszható az elvárt szerep, na de 0-24? Még a munkaidő 6, rosszabb esetben 8 órájában is keserves, és akkor még utána otthon is?
13: "Pár randin meg néhány közös programon eljátszható az elvárt szerep, na de 0-24?"
De miért kell a szerep? 🤔 Mit jelent az elvárt? Hogy képzeljem el? Valamék ISO szabvány szerint van besorolva? Le lehet tölteni valahonnan a pdf-et hozzá, vagy mi? 🤷♂️
14.
Nem, csak ha olyat teszel, ami neki nem tetszik, akkor az "kiábrándító", tehát nem szabad megtenni azt. Nem lehet hibázni, rosszat tenni, de még 1-1 mondatot sem mondhatsz ki hangosan, mint amikor egyedül vagy, mert "Nekem szóltál" vagy ilyesmi követi. Elvész a szabadság felszabadító öröme.
16.
Ebben annyira nem hiszek, ahhoz pontosan azonos módon őrült személy kellene, amihez szerencse is kellene.
De akkor ő meg alapból nem akarna 0-24 egy helyiségben lenni, pontosan ugyanezért... De szép is lenne!
17: Jogod van frusztrálni magadat az (életed végéig) ilyen hülyeségeken. :)
Én biztos nem fogom sosem megjátszani magamat, de ha ezért az életem végéig egyedül is lennék, az is jobb lenne, mint egy kreált álarcot felvenni minden egyes nap. Köszi, nem, inkább alone. :)
18.
Valamilyen szinten te is megjátszod magad, ha máshol nem, hát ahol muszáj. Életemben egyetlen embert ismertem aki ténylegesen nem játszotta meg magát, de mindenki utálja is. Én viccesnek tartom a szókimondó stílusát és azt, ahogy bosszantja a többi embert, de közelebbi ismerősnek nem szeretném. De ő kb. örökségéből örökké fennmaradhat anyagilag, szóval nem is kell megfelelnie senkinek. Szerencsés ember.
18: Értem mire szeretnél célozni, de szerintem te összekevered azt, hogy kompromisszumot kötsz azzal, hogy figyelsz a másikra, van empátiád stb. vs megjátszás.
Mire értem? Vegyünk egy nagy közösséget, nevezzük el munkahelynek. A munkahelyen evidens, hogy nem fogok fél órás stand-upokat tartani, mert SJW beállítottságú vagyok, mert TUDOM/MEGTANULTAM(rúgtak már ki ezért, mert igazságtalanság ért egy kollégát én meg nekimentem a főnöknek, 30 eleje voltam), hogy nem mindenki vevő rá. Aki ismer (ott mindenki), oda szokott jönni hozzám, hogy ha van valamilyen szociális jellegű problémája, hogy segítsek neki, mert a személyiségem része, hogy ezek a dolgok érdekelnek (ingyenes mini ombudsman szolgáltatás😅) és tök szívesen segítek ami tőlem kitelik.
A személyiségem és a habitusom SEMMILYEN formában nem "játszódik meg", tudják, hogy milyen vagyok, maximum nem öntöm rá a másikra már. (Negyven felett vagyok már)
De a randira visszatérve, ha ez az energikus/ kicsit szarkasztikus, de figyelek is a másikra, hogy ne bántsam meg stílusom nem jön be a másiknak, akkor udvariasan elköszöntünk egymástól.
Amúgy meg baromira nem ismersz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!