Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan férfiról, aki (már) nem akar házasság előtti szexet?
2 kapcsolatom volt korábban,ahol megtettem, de mostmár nem akarok (keresztény vagyok, mostmár komolyabban veszem).
Attól tartok, hogy impotensnek gondolnak majd. Semmi értelmét nem látom a szexnek, amíg nem házasodtunk össze.
21/F
Szerintem ostobaság, amit csinálsz, de a nők közt is vannak, akik hisznek ebben.
Én is keresztény vagyok, de nálam ez kizáró ok lenne.
"Semmi értelmét nem látom a szexnek, amíg nem házasodtunk össze."
Számomra nem férfi, aki ilyet mond. Talán házasság előtti szexben nem volt orgazmusod, vagy mi? 😂
Volt már orgazmusom, és maszturbáltam is, de azzal is fokozatosan leállok, mert undorítónak tartom, hogy otthon elhitetem a szervezetemmel, hogy sikerült szaporodni. Nem, nem sikerült.
Attól, hogy "hú de jót tesz a fütyinek" attól még nem automatikusan jó sem ez, sem a szex. Fánkot se eszel minden nap, csak azért, mert finom.
Ott szar a logika, hogy a mindennapos fánkevés rontja az egészséget. A rendszeres szex nem tudom, mióta káros. Vagy ha káros, akkor egy lagzitól miért lesz hirtelen egészséges?
Félelmetesen ostoba érvelés, arról nem is beszélve, hogy a szaporodásos marhaságos arra utal, hogy elítéled a fogamzásgátlást. Isten óvja a leendő párodat.
"Kiégek ezeken a butaságokon"
Én meg a hozzád hasonlókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!