Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ertesz az alatt hogy " a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ertesz az alatt hogy " a férfi a tenyeren hordozza a nőt "?

Figyelt kérdés
Hogy megvesz neki mindent?
2023. jan. 11. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Mi ferfiak is tudjuk hogy ritka az aki evek utan is figyelmes .. kb a 0.1%-a a tarsainknak.
2023. jan. 12. 03:07
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Figyel a nőre és az igényeire. Sokszor kedveskedik neki azon a szeretetnyelven, amin a nő beszél.
2023. jan. 12. 06:45
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Jó sok pénzt költ rá.
2023. jan. 12. 07:59
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Ilyenek mellett a nőnek olyan érzése van, mintha ő lenne az istennő, maga a minden, a legjobb, az összes többi elbujhatna mellette, megkap mindent a párjától, a párja imádja, rajong érte. Ragaszkodó kötődő mindenáron.

Aki ilyeneket érez, az van tenxerén hordozós pasi mellett.

2023. jan. 12. 08:10
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Ismeri a lelke rezdüléseit, általában maga elé helyezi a nő érdekeit (ésszerű határok között, de ebbe azért sok minden belefér). Ragaszkodik, kötődik, mindig udvarias. Meglep figyelmességekkel, mindenki előtt szépen beszél velem, és természetesen itthon is. Olyan, akivel nagyon jó élni. (Férjem ilyen, ezért is választottam őt, mert nekem ez szempont volt.)
2023. jan. 12. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös voltam, amúgy 27 éve együtt, szóval nem az újdonság varázsában, mert úgy nem nehéz.
2023. jan. 12. 10:46
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Hát, elnézve a válaszokat, sokaknak az alap, természetes dolgok is "tenyerén hordozás" kategória... :D

Ágyba reggeli, segítség, ha beteg vagy?! What? Sosem éreztem, hogy attól lenne extra a párom, mert nem engem küld kipakolni a szárítógépet, mikor 39 fokos lázam van éppen, vagy mert ha hamarabb kel fel, csinál nekem is reggelit, kávét ÉS még be is sétál vele a szobába.

Szerintem ezt nem lehet ennyire egyszerűen megfogalmazni, felsorolni.

Én a párommal már az elején is egy borzasztóan "felszabadult" érzést éreztem, mintha minden a helyére került volna az életemmel kapcsolatban, mert ő a része lett. Biztonságban érzem magam mellette, mert tudom, hogy tűzön-vízen menne értem, miattam. Megoszthatom vele az ötleteimet, vágyaimat, terveimet, mert tudom, hogy a leglehetetlenebb dolgokban is mellettem áll majd és segít, a támaszom lesz. Férfias, de közben gyengéd is. Úriember, de közben nem egy puhap_cs, akit ha leteszek, ott marad... Vicces, humoros, laza, de egyben tiszteletet parancsoló is, ha arra van szükség.

Sosem az anyagiakban mértem, mennyire szeret, mert ugyanúgy jól esik meglepetésként egy spanyol nyaralás, mint süti a kedvenc cukrászdámból egy fárasztó nap után. A figyelem a fontos szerintem, hogy tudja, mire vágyom, mivel tud boldoggá tenni és ne nekem kelljen a szájába rágnom 27-szer, hogy örülnék, ha néha virágot küldene, valami aprósággal lepne meg, vagy néha szervezne programot kettőnknek.

2023. jan. 12. 11:56
 18/18 anonim ***** válasza:
17. Úgy könnyű nem vágyni valamire ha tudod telik rá és bármikor megvenné neked vagy elvinne oda ahova szeretnéd.. az igazi szerelmben nincs pénz , nincs maldív szigetek és semmilyen fajta anyagiasság!!
2023. jan. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!