Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a kövér nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a kövér nők valamiért sokkal több igénnyel rendelkeznek? (akinek nem inge)

Figyelt kérdés
Nem, nem kosaraztak ki, és nem utasított el semmilyen kövér nő, csak szimplán a társkeresőkön azt figyeltem meg, akár matchek között is, hogy az esetek 90%-ban egy kövér nőnek az igényei hatalmasok, és az elvárásai, míg egy normál testalkatú nővel/vékony nővel ez nem igen fordul elő, kivéve ha az a tipikus szolizott p*csa szerepet viseli. Ez miért fordulhat elő? Mert az ember azt mondja még hogy egy csinosabb nő, akiért odáig vannak a pasik elvár valamit, még ha nem is kapcsolati szinten az okés, de egy nő aki nem is kimondottan szép, vagy igényes önmagával miért rendelkezik világon túli elvárásokkal?:D Akinek nem inge természetesen ma se vegye magára, de az érdekelne ti mit gondoltok.

2023. jan. 11. 16:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%

“Voltam vékony is, most teltebb vagyok...az elvárásaim nem változtak!”

Pedig nem ártana.

2023. jan. 11. 17:12
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ugyanannyit várnak el, csak a kövérekkel szemben úgy érzed, "mire fel".
2023. jan. 11. 17:13
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

11

Mert? Ha most ujra randiznom kéne, pont, hogy magasabbak lennének az elvárásaim. 15 kg.val vagyok több, mint lánykoromban

2023. jan. 11. 17:14
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

ooooooooooooooooooh????

jól olvastam?

eljutottunk odáig, hogy "az átlag nőknek nincsenek az egekben az elvárásai"?

f..szom ez már tényleg a vég jele, nemsokára jön a sáskajárás, meg a vizek is vérré változnak..

2023. jan. 11. 17:21
 15/19 A kérdező kommentje:
#12 Háát az első része sem igaz feltétlen, de a második teljesen. Aki már egoista módon indít úgy hogy még csak jól sem néz ki bár ez egyéni preferencia én általában véve nem szeretem a kövér/igénytelennek kinéző nőket, de hát most ki tudja lehet valakinek erre áll a kuki a mai világba:D
2023. jan. 11. 17:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Amiért pár szerencsétlen 40-es 20-asok után sóvárog. Van, aki attól érzi magát többnek, hogy a párjával villoghat.
2023. jan. 11. 17:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"eljutottunk odáig, hogy "az átlag nőknek nincsenek az egekben az elvárásai"?"

Ajánlom figyelmedbe az efeletti kérdést.

2023. jan. 11. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Aki már egoista módon indít úgy hogy még csak jól sem néz ki"

De látod, ez a baj, amiről mindkét nem panaszkodik. Hogy a külső visz mindent, és aki jól néz ki, az lehet egy utolsó szar ember, neki lehet, neki van "mire fel".

Mert az, hogy nem tetszik, aki kövér, vagy akármi miatt, az odáig oké. Párválasztásnál ez szempont. De ez a csinikultusz már a sima emberséget is átírta.

Régen kövér voltam (soha nem kerestem társat), és nekem a csini lányok ritkán a szemembe, gyakran a hátam mögött mondták, hogy nem kéne ilyen magabiztosnak lennem dagadtan. Mert mire fel. Mert aki dagadt, annak teljen a napja azzal, hogy bocsánatot kér, amiért létezik.

Úgyhogy manapság nagyon nehezen választják az emberek külön az emberi értéket a dughatósági indextől.

2023. jan. 11. 17:46
 19/19 anonim ***** válasza:
67%

Most ez a trendi. Az amerikai filmek is ezt promotálják. Legyél határozott és vidd véghez az akaratodat (mindenáron).

Ki kell osztani a jónépet....

Ezek alapján lehetnek elvárásaik a duci csajoknak is (vékonyaknak is), legfeljebb nem teljesülnek.

https://www.youtube.com/watch?v=PBL2XgmGZEo

2023. jan. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!