Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő az első randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő az első randira (netes ismerkedésnél) lenőtt műkörmökkel megy el, az mennyire számít igénytelenségnek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 15:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
71%
Amugy ha nem feltuno szinu a lakk vagy francia manikur, valoban nem nagyon latszik.
2023. jan. 11. 17:05
 22/32 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ, mennyire nőtt le. Mert a köröm folyamatosan nő és nem lehet naponta menni a körmöshöz. Drága is lenne és a köröm sem bírná. Az átlag nő néhány hetente jár körmöshöz (ha jár), és közben pici lenövés még nem igénytelenség.
2023. jan. 11. 19:36
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ mennyire van lenőve a köröm ha tényleg nagyobb az átlagnál pl a köröm feléig lenőtt akkor az igénytelen de ha tényleg csak az a pici lenövés van ami 4 hét alatt alakul ki az nem igénytelen.
2023. jan. 11. 22:38
 24/32 anonim ***** válasza:
54%
Attól függ, mennyire van lenőve. Van az a lenövés, ami nagyon látványos még avatatlan szemnek is. Sztem jobb, ha ilyen esetben a nő későbbre beszél meg randit inkább, és addig lefixál egy időpontot a körmösnél, vagy legyen őszinte és beszéljen erről a férfival randiidőpont-egyeztetés közben.
2023. jan. 12. 12:48
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

#24 “ vagy legyen őszinte és beszéljen erről a férfival randiidőpont-egyeztetés közben”

Ezt pontosan hogy gondolod? Jajj bocsi, ne haragudj, de pont a randi utánra van időpontom körmöshöz, szóval le vannak nőve a körmeimet, ne hari? Ez mennyire életszerű? 😂

2023. jan. 12. 13:03
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
25: hát nem ilyen butatinis p...s módon... hanem elmondani, hogy most nagyon le vannak nőve a körmeim, szerintem igénytelenül néznek ki, nem szívesen mutatnék ilyen első benyomást. Ez legalább mutatja azt, hogy fontos neki a férfi véleménye, és a férfi reakcióiból is sok mindent ki lehet belőle következtetni... ha azt mondja, őt ez nem érdekli, akkor meg lehet a randit előbbre hozni.
2023. jan. 12. 13:07
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
#26 szerintem ez így sem életszerű. Ez még annál is bénább, mintha azért mondja le valaki a randit, mert éppen menstruál (de nincs rosszul meg semmi, csak vérzik). Szerintem fura. Ez csak köröm. Nem áll meg az élet, ha picit le van nőve.
2023. jan. 12. 13:27
 28/32 anonim ***** válasza:
27: de én arról írtam a 24. válaszban, amikor látványosan le van nőve a köröm. Van az a lenövés, ami nem pici, hanem látványos és igénytelen benyomást nyújt, még "tudatlanoknak" is. A menstruáció tök más dolog, az nem látszik / érződik, hacsak az illető nem mosakszik rendesen és nem cseréli a betétet / tampont rendesen...
2023. jan. 12. 13:29
 29/32 anonim ***** válasza:
De akkor ez elég relatív, hogy kinek mit jelent a “pici”, vagy “látványos” lenövés.
2023. jan. 12. 13:52
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Tehat, ha a pasi nem is venne eszre, azert en hivjam fel a figyelmet elore, hogy amugy igenytelen vagyok :-D ezt azert nem gondoljatok komolyan.
2023. jan. 12. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!