Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek a humoros pasik kellenek akkó én mért nem jövök be nekik?
A felhozott példa inkább kínos, mint vicces. A humoros pasik általában friend zone-ba dumálják magukat. Ha bulizni hívtak két dolog miatt tették; kellett fuvaros (mellesleg jó volt villogni a menőkocsis pasi verdájában), és kellett egy party bohócnak ... mert ugye én vagyok a vicces pasi. Ha-ha. Bírtam; "Te vagy a vicces csávó, na mondj valami humorosat". Óh, persze, így megy ez!
Ha egy csajnál komolyan szerettem volna kezdeményezni ... arra már nem kellettem. Ennyi. Nem azért mert rossz helyen keresgéltem, vagy mert magasak lettek volna az elvárásaim. De mindenhonnan lepattantam.
45 éves vagyok, középvezető egy cégnél, jó humor, jó kommunikációs készség, jó fizetés, jó anyagi háttét, unalmasnak, műveletlennek, tiszteletlennek se mondanám magam, szerintem esélyem sincs társas kapcsolatra. Ismerőseim sem tudják rólam, de havi 450 ezret szoktam elqrvázni - ez az egyetlen esélyem, hogy a szex szerepet kapjon az életemben.
Szóval a humor a nőknek csak annyira kell, hogy szórakoztass. Kapcsolatra nem.
16.
Hát ez nem volt vicces,tudsz jobbat is ennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!