Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vitaindító lesz...randikor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vitaindító lesz...randikor, ez esetben, hogy legyen a fizetés leányok/nők?

Figyelt kérdés
Randiztok, de a pasinak ingyen van a belépés, mert sajtóigazolványa van, vagy ingyenes fogyasztása, mert dolgozói kártyás, vagy az utazása ingyenes, vagy bármi? Na?
2023. jan. 8. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Ez esetben a pasi fizeti a nő fogyasztását/belépőjét, elvégre ő hívja meg randira.
2023. jan. 8. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki meghivja a masikat, az fizet. Ez egy teljesen alap dolog.

Na?

2023. jan. 8. 20:38
 3/10 A kérdező kommentje:
SZERINTEM, a FÉRFI fizet MINDIG. De ugye manapság sok a femináci...
2023. jan. 8. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fizetném magamnak, de szerintem a pasinak ez nem tetszene.
2023. jan. 8. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A meghívó fél fizet.
2023. jan. 8. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Életemben nem fizettem még! Eleve fel sem merült még soha! Egyszer már kerdeztem itt, de senki nem valaszolt...Amikor "kozos fizetes" van, akkor az hogy vagn egyaltalan? Két számlát hoz a pincér? Vagy hogy?
2023. jan. 9. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Az fizet, aki meghívott, illem szerint. Én azért nőként szeretem felajánlani, hogy fizetek, nehogy aztán azt gondolja a delikvens, hogy egy kóla / belépő megvásárlásával a testemet is megvásárolta egy éjszakára, és learanyásózzon üvöltve, amiért nem megyek szobára vele randi után (sajnos van ilyen eset, nem is egy...).
2023. jan. 9. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Segítek. Két ember elmennek enni. Az egyiknek ingyenes. Szerint hogy fizetnek? Segítek.., az egyik nem fizet.

Egyébként azt tudjátok, higy minden problémára számtalan megoldás van? Matekot minden ember kihagyta a suliba?

2023. jan. 9. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként már az, hogy elvinne olyan helyre, ami neki, és csak neki ingyenes, rengeteget elmond a karakteréről. Baráttal szemben is ciki. Biztos nem csinálnék ilyet, hogy elhívok valakit valahova, ahol nekem nem kell fizetnem.
2023. jan. 9. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Ilyen helyre bunkóság randira hívni valakit.

A saját fogyasztásomat szoktam amúgy fizetni, de ez így kínos lenne.

2023. jan. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!