Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után vállalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után vállalnátok babát, ha mindketten szeretnétek már?

Figyelt kérdés

1 hónapja összejöttem egy férfival, akivel nagyon passzolunk az eddigieket látva. 2 hét után össze is költöztünk. Mindkettőnk szeretne már kisbabát jó ideje. Ő hozta fel először, neki ez fontos. Nekem is. Kb abban a korban vagyunk, hogy 2-4 éven belül majd neki kellene állni, mert mindketten több gyermeket(3-4+) szeretnénk. Viszont mindketten annyira el vagyunk alélva a másik tökéletességétől, óriási a szerelem, és tényleg minden klappol, nagyon hasonlítunk és a gondolkodásunk hozzáállásunk is... És legszívesebben kb már most nekiállnánk a babaprojektnek. Ami persze tudjuk hogy felelőtlenség lenne, ezért nem tesszük. :D De mégis mennyi időt várnátok ezzel, mi az a racionális idő, amit kivárnátok?

Van ismerősöm aki 3 hónap után vállalt babát vkivel és nagyon jól megvannak.

2023. jan. 8. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idősek vagytok ? Nem ettől függ természetesen de ha fiatalok vagytok nagyon akkor egy kicsit érdemes lenne várni.
2023. jan. 8. 19:59
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
És akkor házaspárok évek óta nem vállalnak...
2023. jan. 8. 20:03
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
2 év legalább. Addig talán elszáll a rózsaszín köd.
2023. jan. 8. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Amíg nem vesz el a pasi, biztos nem vállalnék gyereket, de ez én vagyok.

Veszekedtetek, már? Nyaraltatok már együtt? Kellett már valami problémát együtt megoldani, pl. lerobbant kocsi? Amíg ezeket nem tudod hogyan kezelnétek, addig fogalmad sincs róla meg tudnátok-e birkózni egy gyerekvállalással. Garancia sehogy nincs rá, hogy menne együtt, de azért csak kéne egy-két próbatétel a kapcsolatotoknak, mielőtt belevágtok, nem?

2023. jan. 8. 20:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Ő 32/F, én 30/N
2023. jan. 8. 20:15
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Minimum fél év együttélés után, de előbb esküvő és utána gyerek.
2023. jan. 8. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy év után volt eljegyzés, rá egy évre esküvő, utána vállaltam volna (egyéb dolgok miatt nem álltunk neki, de az most mindegy).

Ennél kevesebb időre nem merném és nekem fontos a házasság, anélkül nem szülnék.

2023. jan. 8. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Meg kell várni a rózsaszín köd elmúltát és akkor nagy valószínűséggel nem lesz baj.
2023. jan. 8. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
2-3 év minimum.
2023. jan. 8. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Két év együttélés után.
2023. jan. 8. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!