Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam randizni a benzinkúton dolgozó lányt?
Figyelt kérdés
Szilveszter napján tankoltam a közelben lévő kútnál,és mikor mentem be, egy hosszú barna hajú lánynak fizettem.Nagyon tetszett,szerintem én is bejöttem neki mert zavarban volt,meg mosolygott is picit.
Lenne esélyem nála? Megéri visszamenni? Kb egyidősek lehetünk
2023. jan. 3. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Igen,eljönne randizni gondolkodás nélkül
Nevetne,de igent mondana
Nem,nincs esélyem nála
18 szavazat
1/9 anonim válasza:
Felejtős. Munkaköri leírása a vigyorgás, mint a tejbetök. Biztos csak első napja volt...
2/9 anonim válasza:
mit veszíthetsz? lehet tényleg nemet mond majd, de ha nem próbálod meg, nem derül ki ;)
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Ezzel jól megdobtad a kedvem, köszi!
2023. jan. 3. 18:42
4/9 anonim válasza:
A barátja nem fog örülni ennek. Mivel valószínűleg erősebb nálad, így a "szúnyog lecsapása" következik.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 190 cm vagyok,nem vagyok annyira szúnyog :D
2023. jan. 3. 18:50
6/9 anonim válasza:
Ezért nem mosolyogtam már végül senkire a melóhelyen egy idő után pedig alapvetően szeretek kedves lenni az emberekhez, de az ilyenek miatt a búvalbaxott álarcot kell viselni kényszerből mert különben megőrülsz.
7/9 anonim válasza:
Szerintem menj be egy párszor tankolni, venni valamit kicsit még mérd fel az esélyeidet. Esetleg mondhatsz valami szépet, frappánsat neki ha úgy van. Kicsi flört, és ha látod vevő rá, miért is ne?
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Ez jó ötlet. Tudod mit? Holnap visszamegyek és beszélek vele.
Köszönöm a szavazást is mindenkinek
2023. jan. 3. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!