Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40es pasik, ket nő közül melyiket választanátok?
#Ket no
2023. jan. 3. 11:30
A kérdező szavazást indított:
1.ferfi vagyok, elsot
2. Ferfi vagyok, masodikat
3. No vagyok, elsot
4.no vagyok, masodikat
25 szavazat
1/8 anonim válasza:
A linkek alapján az elsőt mondtam volna, de megnéztem a többi posztjukat is, hát ilyen igazi szörnyű skinny fat alkat. A második szebb, de ő se az esetem (túl vékony szerintem).
2/8 anonim válasza:
De amúgy tényleg behalok, hogy hogy próbálja riszálni a seggét a tengerpartos posztjain, mikor ilyen löttyedt segge az 50 éves nagynénémnek sincs xd És ő ezt tényleg szépnek látja? Egy feszes kerek kisportolt fenék, na az szép, de ez…
3/8 anonim válasza:
1,2 na ezért nincs csaja a magadfajtàknak csaja…
4/8 anonim válasza:
Mindkettőt ha nincs ellenükre a hármas felállás
5/8 anonim válasza:
#3 nő vagyok és van párom. 10 éve kondizok is. Pont azért, hogy sose legyen is löttyedt testem (vagy majd 70 évesen).
6/8 anonim válasza:
Akkor pedig simán elszégyellheted magad.
7/8 anonim válasza:
A szemüvegest. Imádom az ilyen nerdy csajokat. Habosra csinálnám.
8/8 anonim válasza:
Mindkettő alapból fedélzeti problémásnak néz ki, de a 2. legalább külalakra jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!