Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti mit csináltok ha megismertétek életetek szerelmét de közben kiderül hogy kicsi a fütykös?
Figyelt kérdés
randiztok párszor, ő az igazi külsőleg-belsőleg de mikor odakerül a sor és előkerül a szerszám akkor jön a fekete leves, mit tesztek utána?2023. jan. 1. 12:25
11/22 anonim válasza:
Tág a pinám, szóval akkor lesz baj rendesen. 😭
13/22 anonim válasza:
#11: ha ez neked gondot okoz, ott az intimtorna (Kriston Andrea), Callanetics, meg egyéb, medencealap-izmokat (pelvic floor muscles, ha a youtube-on rá akarsz keresni) tornák.
14/22 anonim válasza:
Semmit. Kézzel tudtak eddig a legjobban kielégíteni azok is, akiknek nem volt kicsi. Meg egyébként sem központi téma az életemben a szex, éveket el tudok lenni nélküle.
15/22 anonim válasza:
Semmit.
Ha valaki tényleg az életem szerelme, és tényleg hozzám való, annak 3 centis farka is lehet. Mert aki tényleg hozzám való, az nem behisztizik ha előkerül a vibrátor, hanem azt gondolja hogy szexi, és mindketten jól szórakozunk.
16/22 anonim válasza:
A legtobb nonek egyebkent is a kisebb meret a "kenyelmes"
17/22 anonim válasza:
Én sajnos tapasztalatból mondom azt, hogy gond nélkül otthagy a nő. Összeköltöztem egy nővel, akinek volt egy aranyos gyereke. Minden jó volt amíg egy erotikus játéknál kiderült, hogy igen mély a puncija. Akkor stresszeltem miatta, Ő pedig nyugtatott, hogy élvezi a szexet velem, nem kell aggódni. Persze amikor egy nős faszi 21 centivel beimponàlt neki, akkor már jött az a szöveg, hogy én is biztos éreztem, hogy nem igazán illünk össze az ágyban. Mellesleg úgy érzem az átlag merethez tartozom, a 15,5 centinél. Szétmentünk. Amikor a pasi pár hónap múlva, már mást húzkodott a farkára, akkor próbált visszaülni az én kis farkamra, merthát a kislánya úgy megszeretett engem. Ez sajnos megtörtént dolog, és volt már baráti házaspárnál is ilyen helyzet, amikor a feleség ment a fiatalabb, és nagyobb cerkára, csak ott a fele vagyont is vinni akarta. Ott is vissza akart farolni a volt férjhez, csak az meg közölte, hogy azóta sem nőtt meg neki, és húzzon oda, ahol eddig volt. Mondjuk náluk szar vége lett a történetnek.
18/22 anonim válasza:
17
De akkor ott más baj is volt! Egy (normális) Nő, nem tesz ilyet! Nem dob el férfit ezért. Csak ezért...
19/22 anonim válasza:
Az Én esetemben, vagy a baráti házaspárra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!