Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Incel testvéreim! Eltelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel testvéreim! Eltelt ismét egy év, idén se csajoztunk be! Jövőre ugyanígy folytatjuk az "életet"?

Figyelt kérdés

Csak a vágyakozás, reménykedés, kudarc, pofáraesés...meg rengeteg hokizás... ez az életünk.

F/32

2022. dec. 31. 20:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Ugyanígy folytatjuk, természetesen ;)
2022. dec. 31. 20:40
 2/19 anonim ***** válasza:
27%
nem vagyok a testvéred, haver
2022. dec. 31. 20:43
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Én nem érzem magam incelnek, de szerintem simán összejöhet egy kapcsolat a "semmiből". Nekem volt ilyen helyzetem eddig is, igazából ha belegondolok az életben más dolgok is jöttek így látszólag a semmiből (munka, autó, utazás, barátság). Semmi alatt azt értem, amikor ismerős felhív hogy volna egy munkalehetőség, vagy elhívnak valahova egy baráti társaságba és megismersz valakit... stb.stb. Barátaim is így lettek, ebben az évben is ismertem meg új embereket így.

Nyilván tud az ember maga alatt lenni a sorozatos kudarcoktól, de ettől még jöhet olyan új helyzet, amikor belép az ember életébe olyan valaki, akivel egy tök jó kapcsolat jön össze.

2022. dec. 31. 20:47
 4/19 anonim ***** válasza:
86%

Bocsi! Hogy csináljátok hogy nem jön össze nő? Tényleg érdekelne! Csak ültök és vártok?

40"X" évesen egy hét alatt összeszedek egy nőt úgy hogy házas vagyok. Nem szedtem még fel, nem is célom, de bármikor tudnék még így is ismerkedni! Ti meg itt vagytok 20 évesen, se kutyátok se macskátok, aztán itt sírtok. Mi a trükkötök? Be vagytok oltva nők ellen? :D

2022. dec. 31. 21:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap volt 4 éve, hogy nem hokizom.
2022. dec. 31. 22:00
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Újabb év, újabb január kezdődik és újabb remény, hogy most talán sikerül valami
2022. dec. 31. 22:17
 7/19 anonim ***** válasza:
54%

Továbbra is sajnáltatni fogom magam, közben abban reménykedem hátha lesz barátnőm.

34/F

2022. dec. 31. 22:29
 8/19 anonim ***** válasza:
2022. dec. 31. 22:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
🙄Mi tart vissza attol, h változtass?
2022. dec. 31. 23:08
 10/19 anonim ***** válasza:
22%

"Bocsi! Hogy csináljátok hogy nem jön össze nő?

Szarul nezunk ki.

Amugy folytatom az eddigi munkassagomat a GYK-n, immaron tizenegyedik eve :)

38F incel

2022. dec. 31. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!