Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok, melyik netes feluleten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, melyik netes feluleten szoktatok ismerkedni elsodlegesen?

Figyelt kérdés
Hany randid volt errol a feluletrol az elmult egy evben? Ebbol hanybol lett masodik randi is? Hanyszor jutott csokig es szexig a tali?
2022. dec. 30. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%

Itt, most epp nincs senki. Irjatok💖

22/L

2022. dec. 30. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 Khhhm... Nem inkább 22F? 😅
2022. dec. 30. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Nekem is :) 33N
2022. dec. 30. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen
2022. dec. 30. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbáltam 4 és fél év után újra a Badoot.

4 találkozó, 1 még ebből hátra van.

Egyet kikosaraztam, ő akarta volna. Egy eltűnt meg tök passzív volt a tali során, 1 emberrel a tali napján egy ágyban kötöttünk ki, ma is nála voltam, meglátjuk mi lesz. Ez volt a harmadik alkalom, hogy találkoztunk és ettől az embertől remélek hosszú távút is.

Ja, és nem vagyok kapós egyébként. 87/167 27N

2022. dec. 30. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 és milyen a férfi badoo felhozatal pl a tinderhez képest? Én csak rosszakat hallottam róla.
2022. dec. 30. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Férfias férfiakból alig van. Mindegyik egy pózolós hlye. Kommunikálni alig bírnak. Akikkel találkoztam, azokkal simán ment a dolog, férfiasak, intelligensek, beszédesek, nem csak neked kell kommunikálni feléjük, hanem oda-vissza megy a dolog. Töröltem is magam a fr@ncba. Ráadásul 2 hisztizett is, hogy én nem találkozom velük azonnal és nem hagyom, hogy hívogassanak. Az egyikük szerint nálam nem volt minden rendben, mert nem akartam minden nap telefonálni vele és szóltam, hogy nekem sok az, amit csinál. Szerencsére hamar kiderült, hogy agyilag baj van egyesekkel.

2022. dec. 30. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorin is próbáltam, internetes fórumokon is, badoon is, mind csalódás volt, mert én csak az idióta pasikat vonzom...
2022. dec. 31. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Tinderen ismerkedtem, a második pasi, akivel onnan randiztam, azóta a férjem.

Ahol nagyon nem akartam ismerkedni, de betalált pár hülye: insta, FB (ismeretlenül), Linkedin (ez volt a legérthetetlenebb).

2023. jan. 27. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi az ami gyakorin összejött? Szexkapcs vagy csak társalgás?

2023. jan. 28. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!