Miert nem az aktiv dolgozo reteget oltjak elsodlegesen???? Azokat, akik tobb gyermeket nevelnek es eletben tartjak a gazdasagot?
Véleményem szerint azért, mert mikor az első-második hullám volt, akkor az valóban inkább csak az idősebb korosztályra volt veszélyes.
Most ezzel a brit verzióval jól megszívtuk, és én is azt gondolom, hogy előre kellett volna venni a dolgozó embereket. Egy nyugdíjas halála is ugyanolyan rossz, csak ő éppenséggel el tud "bújni", otthon tud maradni, míg egy dolgozó ember nem.
Az az érdekes, hogy akik eddig tagadták a vírust meg a vakcínát, azok most egymás után kezdenek előbújni, hogy már a fiatalok is elpatkolnak.
Amíg csak az idősek hullottak, addig röhögcséltek, meg mentek tüntetni.
Most, hogy fordult a kocka, rögtön be vannak szarva.
Mi mar az elejetol jelentkeztunk az oltasra. Ma hivtam a haziorvost, kozolte, hogy elfogyott az oltas es amugy is az idoseket oltja meg.
Igy hogy varhatjak el, hogy a kozepkoru emberek nap mint nap bejarjanak dolgozni, magukat oriasi kockazatnak kiteve, mikozben meg a 70-80 eveseket oltjak akik egesz nap otthon vannak?
Kérdező!
Szakadjál már le az idősekről!
Ők regisztráltak elsőként már akkor, amikor a te meg a többség még tagadta a vírust.
Amúgy csak a teljesen hibbant fiatalok képzelik azt, hogy ha valaki nyugdíjas, akkor már csak arról szól az élete, hogy otthon ül egész nap.
Lehet hogy nem ul otthon egesz nap, de nem is jar napi szinten dolgozni! A napi szinten aktivan dolgozo retegrol beszelek!
Ha nyugdijas es nem ul otthon, akkor hova megy ebbe a virusos idoszakba? Ha mar nem aktiv dolgozo???? Oke elmegy bevasarolni...azt a fiatalabbaknak is kell! Es ha meghal akkor ottmarad, 1-2-3gyerek arvan ugyebar??!? Egy 70-80 eves eseteben ez nincs igy!
Raadasul ha egy aktiv dolgozo hal meg, ottmarad a munkakore betoltetlenul pl. Ha olyan a szakmaja amihez kevesen ertenek...
Nem tudom, de én 22 évesen már megkaptam vasárnap az első oltás, valamint a családban is többen (40 és 50 év közöttiek).
Szerintem már egy ideje nem csak az időseket oltják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!