Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasított több hónap után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasított több hónap után, iszonyat rosszul vagyok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Izgalmas ismerkedős történet, nagyon jól éreztük magunkat. Állítása szerint nagyon olyan lányt keresett mint én, mind szexben mint másban. Én elmentem külföldre, de jöttem volna haza hamarosan, csak kis időre mentem. Kitartottunk, mindennap beszélgettünk. Mégis ellaposodott az egész ezt mindketten éreztük. Meg akartam vele ezt beszélni, és végül kinyögte hogy nagyon sajnál engem de a kedvességem nem tudná úgy viszonozni ahogy én bánok vele, nem akar kapcsolatot és mègse engem keres

Engem komolyan a régi szakításom se viselt meg ennyire:D ideje már éreztem hogy nem olyan ez mint az elején de mégis mit kellett volna máshogy csinálnom?

Annyira kedves voltam, ezt ő is elmondta. Semmilyen kézzelfogható indokot nem tudott mondani mi volt velem a “baj”

Ha valaki rendes a màsikkal miért kapja ezt? Nem voltam sok, nem fojtottam meg őt a kedvességemmel. Az ex barátnők amúgy negyed ennyire se bántak így vele, nem is tudta ezt hogy kezelni hogy valaki normális vele

Màr egy ideje érezte ezt de akkor is továbbra keresett mindennap…

A kérdés: engem iszonyat megbántott, több hónapos reményem oda volt…persze nem tettünk eleget ez tény….de hogy csenghet le valami ennyire ha az elején annyira jó volt MINDKÉT FÉLNÉL?

Most komolyan ennyire megöl valamit a távolsag? Nem évekről volt szó….mit kellett volna máshogy csinálnom? Miért nem kellek már?

2022. dec. 28. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen az, hogy sok voltal neki. Úgy értem, hogy valószínűleg nem erre vágyott. Vagyis azt hitte, hogy egy olyan lányra vágyik, mint te, de valószínűleg nem. Mivel nem tudja, mit akar. Meg nem tapasztalta ki.

Velem is volt egy ilyen, egyes válaszoló vagyok egyébként, fel évig együtt voltunk egy sraccal, jó kapcsolat volt, aztán kiment erasmussal külföldre és be közölte előtte, hogy az eszével szeret, de a szívével nem. Én ezt akkor úgy értelmeztem, hogy az eszével tudja, hogy jó páros vagyunk és illik hozza, jó tulajdonságaim vannak, de nem vagyok elég nemi érzelmi teren, mellettem érzelmileg biztonságban volt, az meg sok fiatalnak unalmas, mert kellenek a pillangók és az állandó gyomorgorcs a másik mellett, nem véletlenül van ennyi ember bántalmazó kapcsolatban…a helyzet azóta az, hogy eltelt két év, nekem lett egy fantasztikus párom, aki számomra az igazi, ő meg folyamatosan keresi a nagy szerelmet, miközben minden kapcsolata pár hónapig tart.

24N

2022. dec. 30. 22:34
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, jó eséllyel más nő van a képben! Ne ostorozd magad, téged megtartott a polcon, mint lehetőség. Virtuálisan nem lehet kapcsolatot építeni!
2022. dec. 30. 23:24
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg sokmindent elrontottál, amin javítani kéne legközelebb. Életszerűtlen, amit csináltál. Egy parkapcsolatot nem lehet kitolni, hogy most még szexkapcsolat majd elmegyek 4 hónapra külföldre és onnantól párkapcsolat. Az élet nem így működik. Először is ne folytass szexkapcsolatot, pláne akkor ne ha te többet akarsz. Olyan nincs hogy odáig van érted de nem akar kapcsolatot. Ilyen nincs. A helyzet ilyenkor az, hogy nincs odáig érted, csak mérsékelten kedvel,és hülyít téged unalomból meg a szex kedvéért. Gondolom, hogy nem tetszik, amit írok, de gondolkozz el rajta, mert nem ketlenül estél pofára.
2022. dec. 31. 10:30
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
*nem véletlenül
2022. dec. 31. 10:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a távolság volt a baj, hanem számára ennyi volt ebben. A búcsúzószöveget is kár elemezni. Azt mégse akarta mondani hogy "megkaptam amit akartam most új kihívás elé nézek" pedig tömören erre hajaz a képlet
2022. dec. 31. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Te belészerettél, ő meg beléd nem. Jó volt veled a szex, meg minden, tedd ezt el emlékbe (jó lesz majd visszagondolni rá 60 évesen) és lépj tovább a 11-es válaszoló példáján. Ezt meg hallgasd meg, Freddy bácsi és a Queen nekem mindig erőt adott ilyen helyzetekben:

https://www.youtube.com/watch?v=CQAT5qdG8tI

The Show Must Go On

Empty spaces, what are we living for?

Abandoned places, I guess we know the score, on and on

Does anybody know what we are looking for?

Another hero, another mindless crime

Behind the curtain, in the pantomime

Hold the line

Does anybody want to take it anymore?

The show must go on

The show must go on, yeah

Inside my heart is breaking

My makeup may be flaking

But my smile, still, stays on

Whatever happens, I'll leave it all to chance

Another heartache, another failed romance, on and on

Does anybody know what we are living for?

...

2022. dec. 31. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
*Freddie bácsi
2022. dec. 31. 20:34
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Volt egy srác, aki évekig tepert utánam fiatl koromban,

egyetlen este után,semmi nem lett köztünk.Ez ilyen, azt hiszed

ő az igazi, a nagy ding, de nem.

Elhiszem hogy most padlón vagy, de magadat semmiképp se okold,

pár hét,hónap és te is megtalálod azt aki jobb lesz mint ő.

2023. jan. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!