Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé dekoratív nők! Miért nem adtok esélyt nekünk ronda pasiknak?
Ugye ronda pasiként a legtöbb nő észre se vesz minket. DE talán lehetnénk boldogak hozzánk hasonló nőkkel, akik nem igazán szépségek, de ők is nők.
Őket is lehet szeretni.
Miért nem kapunk esélyt?
F/32
szerintem jobb ezt feladnod egy időben én is szerettem volna hasonló barátnőt vagy akar csak barátot. Jó lett volna randizni elmenni ide oda (igen a szex is megfordult a fejemben de nem ez volt a lényeg)de rá jöttem hogy egyetlen nő sem tudna vonzódni hozzám épp úgy mint én pl vara irénhez lehet hogy még akkor sem kéne ha zacskó lenne a fején stb ezzel nem őt akarom bántani csak rá eszméltem hogy a nők így éreznek irántam.
Hiába vagyok mondjuk rá jó ember,egész jó melóval nem iszom nem dohányzom ez mind nem számít. Azt kell megértened hogy erről nem a nők tehetnek csak képzeled a helyükbe magad. Tudom nehéz hidd el tudom van hogy nekem is kedvem lenne itt rá írni pár siránkozó nőre de ha nem kamu akkor sem igaz nem létezik nő aki itt tényleg kapcsolatot akar vagy is inkább úgy mondom hasonlóval mint mi. Néha fel nézek 1-1- társkeresőre illedelmesen köszönök ha nem kapok választ pár napon belül akkor megerősítettem magamban hogy tényleg nincs remény erre használom a társkeresőt. (mondjuk néha elég jól elbeszélgetek szóval erre is jó)
Amivel színt vittem az életembe az a prostizás voltam pár lánynál azóta már csak 1 lányhoz megyek gyönyörű, kedves, művelt,és olyan popsija van hogy na de hagyjuk a lényeg hogy neked is ezt ajánlom. Keress egy lányt akiben valamennyire megbízol jól elbeszélgetsz vele de soha ne feledd el hogy csak üzlet az az 1 perccel se maradj a megbeszéltnél tovább akkor sem ha a lány nem bánja sőt ő maga ajánlja hogy maradj tovább nem baj,ezt így illik legalább is én így vagyok nyugodt. Tiszteld de ne félj kérni sem azért.
A valóéletben a nőket kezed egyenlőnek (légy udvarias,ne legyen gond kinyitni az ajtót stb ezt így illik) próbálj úgy gondolni rájuk mint ha csak pasik lennének. Mióta eljárok lányokhoz vagy is hozzá alig veszem észre a nőket magam körül persze néha észre veszek ezt azt de nem bánkódom hisz tudom hogy csak idő kérdése hogy egy jó nővel legyek. Mondjuk az érdekes hogy kevésbé kívánom az egészet lehet csak megszoktam.
Ezt csak azért írtam le neked hát ha segít nekem segített,sokkal jobban vagyok jó mondjuk eddig sem volt bajom e igen bánkódtam hogy soha nem lesz közöm egy nőhöz sem,az is igaz hogy a szexről álmodoztam legutolsó sorban de ezt legalább meg lehet úgymond venni. Na és perze képzeled el hogy egy csúnya nő miatt kellene gürizned reggeltől estig ő pedig inkább megtűrne mint szeretne ráadásul még szex sem lenne.Az egyik ismerősöm kb így éli az életét soha nem fogom megérteni,az más ha szeretné a nő is na de mindegy.
11 akkor a prostik hogy csinálják?
12 nem rossz tanács de van olyan aki nem bírna egy prostival lenni akit vagy 1000 pasi dugott és még ki tudja mit csinált vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!