Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Miért nem képes elmondani ha nem akar ismerkedni?
Mert talonba tett, ínségesebb időkre.
A kezében tartja az irányítást: ha akar válaszol, ha akar, nem, lebegteti, hogy találkozik-nem
találkozik, stb.
Ne feltételezd, hogy túl bonyolult, ne magadból indulj ki, hogy ezt te nem tennéd.
Ő ilyen: bunkó.
Ezek is jó tanulmányok az emerismeretekhez. Legközelebb az első jelnéd tudni fogod, milyen élethelyzetben vagy, átveszed az irányítást, és az ilyen játszmázó alakokat lekoptatod.
Az ember mindig tanul a felnőtté válás útján.
Nem erőltetném a helyedben. Nem válaszolnék neki többet, ha jelentkezik.
"De nem tudom felfogni miért nem lehet a másiknak nyíltan megmondani ha nem érdekeljük.. vagy ha nem akarjuk folytatni az ismerkedést."
Benne van a lényeg. TE nem tudod felfogni. Ő nem ilyen. Az, hogy valaki nem mondja ki nyíltan, hogy "bocs, de 6. opció vagy", vagy bármi. Attól te még látod, hogyan áll hozzád. Nem kell ehhez ragaszkodni, hogy na majd, ha nyíltan megmondja...stb a viselkedése elég beszédes. Te nem veszed magad észre. Egyébként meg magadat tartod ebben az egész helyzetben.
Látod milyen komolytalan, te meg ragaszkodsz hozzá. Minek? Tiltsd le, azt kész.
Köszönöm a tanácsokat, viszont megint kérdőjelhez értem vele kapcsolatban, megírtam neki hogy hülyének vagyok nézve, ez fáj a legjobban.. semmit nem bánok ami eddig vele volt, de sok sikert kívántam neki a továbbiakhoz… azóta ír.. elaludt” címmel nem válaszolt.. elve egy pár percet kért hívás előtt, másfél óra után hívott.. én kettő percen belül ugye már csörgettem és aludt akkor címmel.. gyanús mert nem először fordul elő hasonló.. és ma óránként/ félóránként ír valamit.. például:. miért gondolom ezt.. nem mesélte el mi van otthon és tegnap nagyon fáradt volt.. ezért nem tudott utána hívni (mégis megtette:D, csak nekem nem vette fel vissza) amikor egyszer találkoztunk sírt a családja miatt, én nem akartam akkor erről faggatni.. szóval lehet valami tényleg van a háttérben.. kéri hogy maradjak vele, hogy szomorú most..
csak az az érdekes akkor kezdett megszűnni az érdeklődése, amikor megmondtam hogy következő találkozásnál ne várjon még tőlem semmit.. mert adott egy jelzést hogy lehetne.. több is.. szóval érdekes a szituáció..
de akkor, amikor megkérdeztem hogy így is akarna e találkozni hogy én még nem szeretném.. arra pedig igennel válaszolt.
szerintetek komolyan gondolja? Vagy csak beetetés”?
Hagyd abba az agyalást!
Sodródjatok.
Vagy egymásnál köttök ki, vagy szétváltok.
Túlagyalod. Ez előbb-utóbb terhessé válhat a másiknak.
Lazíst. Próbáld inkább őt is vidítani, nem kell túllelkizni a kezdődő kapcsolatokat, főleg követelőzni.
Kérdezgesd, a családjaról, mitől olyan fáradt, stb.
Amikor azt írtad neki hogy kész lépsz a szituból-keresett.
Azzal ahogy és amikor a kérdéseidre válaszol tudni fogod, csak "kell valaki", vagy te kellesz neki.
Kérdező te teljesen rá vagy összpontosulva, hogy miért viselkedik így ez a hapsi, miért nem ír stb
Nem mindegy? Mit foglalkozol vele? Keress olyat, akivel kölcsönösen érdeklődtök, mit ragaszkodsz ilyenhez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!