Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! 1-10 ig mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 1-10 ig mennyire nehéz normális párt találnod?

Figyelt kérdés

(10 a legnehezebb)

Hány éves vagy?

2022. dec. 21. 19:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

8, mindig talaltam valakit, es hosszu kapcsolatok voltak, szoval csak azert nem irok 10-et, mert vegul is veget ertek. Vannak dolgok, amik nalam nem kizaro okok, mint masnal, pl. dohanyzas nem zavar, amig nem arrol van szo, hogy kaja helyett inkabb cigi. Az anyagi helyzete engedje meg a fuggoseget azert :) Az sem zavar, ha fiatalabb nalam, benne vagyok az aktualis trendekben mindig, lenne eleg kozos tema.

Egyeb temakban viszont kb atlagelvarasaim vannak nekem is. Az alap dolgok.

2022. dec. 21. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:

9

20

2022. dec. 21. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
10. 23N Most is egy elcseszett párkapcsolattal szenvedek. Az előző sem volt jobb.
2022. dec. 21. 21:44
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki leszavazta "Mindenki a legjobbat akarja, ebből kiindulva az elvárások mindkét nemnél magasan vannak!" kommentet.

Akkor ennyire szar a választék a többi válaszból kiindulva?

2022. dec. 21. 21:52
 15/21 anonim ***** válasza:
csak 1 től 10 ig nem könnyű? Nekem 0:00 tól 23:59-ig sem könnyű..
2022. dec. 21. 23:10
 16/21 anonim ***** válasza:

100000

39

2022. dec. 21. 23:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Már házas vagyok, 4 évig kerestem a párom szinte folyamatosan. Azt mondanám, 8/10.
2022. dec. 21. 23:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

#14, nem arról van szó, hogy szar a választék. Sokkal inkább arról, hogy kell találni valakit, aki kívülről és belülről is megfog, és ezen kívül ő is így érez irántad. Ha ez megvan, akkor fontos, hogy a hosszú és rövidtávú elképzelések egyezzenek (hol akar élni, akar-e házasodni, akar-e gyereket), nem árt, ha a világnézet is passzol, politikai álláspont a fontos kérdésekben, vélemény az egyéb fontos dolgokban, hasonló életvitel. Ha ez is megvan, akkor fontos, hogy legyen hasonló érdeklődés, tudjatok beszélgetni, közös programokat szervezni, ami mind a kettőtöket feltölt, legyen hasonló a vitakultúrátok, olyan hülyeségeitek legyenek, amiket a másik tud tolerálni, hasonlóan kezeljétek az anyagiakat. Passzoljatok az ágyban, legyen hasonló a libidótok, legyetek hasonló dolgokra nyitottak.

És akkor jön az, ha mindez passzol, egyikőtök se veszítse el az érdeklődését, mind a ketten akarjatok tenni a kapcsolatért, annyira, hogy az x. év után is inkább békültök, mint tányért vágtok egymás fejéhez.

Annyi mindennek kell passzolnia, hogy szerintem marha nehéz tényleg megfelelő partnert találni.

Én például (mikor még kerestem), csomó mindenkitől kapásból menekültem, kiterjedtem redflag listám volt, mint bárkinek, mert volt már negatív tapasztalatom, és pontosan tudtam, hogy mit szeretnék (és mit nem).

Ennek ellenére óriási szerencsével, miután boldog szingliként nem kevés időt elvoltam egyedül, és nem is igazán akartam - vagy nem is tudtam igazán -, hogy akarok párkapcsolatot belefutottam abba a nagy betűs valakibe, akivel az életemet tervezem, és akivel sokkal több mindenben passzolunk, mint a fenti felsorolásban leirtak. Nekem piszok nagy mázlim volt, de pontosan tudom, látom a környezetemben, hogy milyen kevés erre az esély (kevesebbel nem értem volna be), szóval még így is 9-et mondanék.

Ha nem a nagy szerelmet kerestem volna, hanem tényleg csak egy normális fiút, akivel "elvagyunk", annak ellenére, hogy nem passzol minden, akkor mondjuk 6-ost.

2022. dec. 21. 23:50
 19/21 anonim ***** válasza:

A hozzám hasonlót, illőt kerestem, mikor kerestem, nem a legjobbat. Vagyunk több, mint 8 milliárdan, mind különbözőek, nem értem, miért nem egyértelmű egyeseknek, hogy ennyiféle ember között megtalálni azt, akivel passzoltok, elsőre lehetetlennek tűnik, de minimum k*rvanehéz. Minél komplexebb az ember, annál inkább.

2022. dec. 22. 01:44
 20/21 anonim ***** válasza:
64%

14.vagyok

A válaszokban adott pontozás miatt gondoltam hogy leértékelik a férfiakat, nem jutott eszembe milyen az amikor valaki egy olyan személyt keres aki minden szempontból megfog "különleges".

2022. dec. 22. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!