Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők már a legelső tali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők már a legelső tali elején eldöntik akarnak-e második talit?

Figyelt kérdés
Miért nem adnak 2.ik 3.ik talinak esélyt?Egy hosszútávú kapcsolat sem dőlt el 20 perc után
2022. dec. 16. 02:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen eldontik, sot en ferfikent is eldontottem anno hogy akarok e masodik randit vagy sem. Ha nem tetszik a masik kinezete, viselkedese, stilusa akkor minek eroltetni?
2022. dec. 16. 03:22
 2/15 anonim válasza:
100%
Igen.
2022. dec. 16. 03:25
 3/15 A kérdező kommentje:
talán mert te sem 1 óra alatt döntöd el hogy kivel milyen élményeid, emlékeid lehetnek közösen 1-2 év vagy több elteltével. Ez nem 50 perc alatt alakul ki
2022. dec. 16. 04:04
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
A nők jövőbe látnak.Azért van 70-80%válás,mert olyan jol tudnak válogatni.
2022. dec. 16. 06:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve nehezen bízok emberekben, ezért egy randi után offolni valakit hülyeség lenne. Kivéve, ha tényleg komoly gond van a megjelenéssel, stílussal stb.
2022. dec. 16. 06:15
 6/15 anonim ***** válasza:
18%
Én nem, de én keveset randizom. Aki heti 5-10 pasival enyeleg, annak gyorsan kell dönteni.
2022. dec. 16. 07:19
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
2-3 perc alatt eldőlt ez nálam mindig is.
2022. dec. 16. 07:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindig. Ha semleges, akkor lesz második randi, mert adok neki esélyt. De olyan is volt, hogy valakit megláttam és már messziről rosszul voltam, a kinézete miatt, vagy 5 perc után alig bírtam elviselni, annyira taszított a viselkedése. Ilyen esetben mégis minek erőltetném tovább? Nyilván, aki normálisnak látszik, annak adok esélyt, ha még nem alakult ki semmi bennem, hogy jó lesz-e vagy sem.

Kifejezett negatív vélemény esetén van csak, hogy nincs folytatás.

2022. dec. 16. 08:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet érezni már az elején
2022. dec. 16. 08:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom, hogy ehhez még egy teljes randi se kell, elég az első 10 perc beszélgetés. Látom milyenek az illető gesztusai (lehet magabiztos, félénk, átgondolt, kapkodós, összeszedett, ideges), mit emel ki ha mesél valamiről (hajlamos-e kibújni a felelősség alól, képes-e csapatban dolgozni, inkább gyötrődik vagy megoldja a problémáit...), milyen stílusban kommunikál (sajátja-e az a stílus vagy csak mímeli)....itt minden olyan dolgoznak kisebb a súlya, amiben hasonlít rám.

Ha ezek az alapvető dolgok stimmelnek, hozzá másik még külsőre is tetszik legalább egy kicsit (amit a jellem még meg is szépíthet), akkor szinte biztosan szeretnék vele következő alkalmat is.

Ha emberileg nem érzem okénak a lányt, akkor max elbeszélgetünk kellemesen általános dolgokról, de folytatása nem lesz.

Aki emberileg nem szimpatikus, amellett később se fogom magam kellemesen érezni. Nem lesz vágy, hogy én akarom Őt.

2022. dec. 16. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!