Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen volt számotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen volt számotokra a legelső szopás ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz. Legelső barátom baromi nagy mérettel rendelkezett és mivel semmi tapasztalatom nem volt ezért igazi szenvedés volt az elején mindkettőnknek.
2022. szept. 20. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Rossz. Az én partnerem nem rendelkezett nagy mérettel, viszont nagyon durva volt.
2022. szept. 20. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Rettentően izgalmas. Amúgy is akartam, mert izgatta a fantáziámat, és valószínű szerencsém is volt a sráccal, de szerintem emiatt is lehetett, hogy teljesen rákaptam a szopásra... :P

Igaz, azóta azért sokkal profibb vagyok, mint elsőre voltam. :D

2022. szept. 20. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jó nagy volt az első. Alig fért valamennyi a számba. Elég bénának éreztem magam, de ő élvezte. Szerencsére a fejemet se nyomta soha

Azóta is szeretem csinálni. Persze már jóval mélyebbre tudok menni :D

2022. szept. 20. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Izgalommal teli, a szó jó és rossz értelmében. Pozitívan álltam hozzá, akartam, ugyanakkor féltem az ügyetlenségem miatt. Az első partneremet már sok lány leszopta előttem és biztos voltam benne, hogy voltak nálam jobbak. Tényleg béna voltam, nem is sikerült kielégíteni, még a harmadiknál sem. Évekkel később mesélte, hogy a technikai hiányosságomnál neki többet számított az igyekezetem és a szűzies félénkségem. Jó emlék maradt mindkettőnknek.
2022. szept. 20. 11:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas, de nem egy random idegennel történt hanem a párommal akivel már együtt voltunk egy ideje.
2022. szept. 20. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én élveztem, le is nyeltem
2022. szept. 20. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Első körben ügyetlen voltam de utána szépen belejöttem, majd a végén szépen lenyeltem mindent.
2022. szept. 20. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon amator, de aztan belejottem...
2022. okt. 17. 12:52
 10/10 szellkriszta ***** válasza:
100%
Amennyire emlékszem, elfáradt a szám, így inkább puszilgattam. Ja, és a spermalövellés is váratlanul ért. Sokáig jól esett, ha előre jelezték.
2022. dec. 12. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!