Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogyha valakinek 26 évesen nem volt barátnője, amikor másnak már 17 évesen van?

Figyelt kérdés
Nem idős ahhoz hogy sehol ne tartson a nőknél?
2022. dec. 9. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Van akinek a barátnő nem számít annyira prioritásnak.
2022. dec. 9. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
ha 26 évesnek nem zavar, akkor miért ne lenne normális?
2022. dec. 9. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
5%

A noi hipergamia miatt kb. 3-bol 1 26 eves srac "sehol nem tart" a noknel.....

38F incel

2022. dec. 9. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
normálisnak normális, azzal ellentétben, hogy ezt naponta megkérdezed
2022. dec. 10. 03:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor hadd mondjam el, hogy életem első csókja 18 évesen volt, az első komolyabbnak (?) mondható kapcsolatom 26 évesen, és 35 évesen veszítettem el a szüzességemet.

Azóta boldog párkapcsolatban élek. Hogy változtatnék-e bármit is a múltanom. Nem. Így jó ez, ahogy van. Egyébként barátnőm még kifejezetten örült neki, hogy nekem ő volt az első. Innentől kezdve egy cseppet sem bántam, hogy mennyi lehetőséget kihagytam fiatalként.

Száz szónak is egy a vége: soha nem késő.

2022. dec. 12. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Hany eves volt a csaj, aki elvette a szuzessegedet, es volt-e mar gyereke? Lett-e belole kapcsolat, vagy csak szex?

38F incel

2022. dec. 12. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:

"Azóta boldog párkapcsolatban élek"

Na... Este 11-kor mar figyelmetlen vagyok, bocs.... Azzal a novel elsz parkapcsolatban, aki 35 evesen elvette a szuzessegedet, vagy az egy masik csaj volt?

38F incel

2022. dec. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!