Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan külső tulajdonság, ami miatt nem ismerkednél valakivel?
Akár férfi-női oldal is érdekel, főleg inkább a fiatalabb 30 és az alatti személyek válasza érdekelne.
Amit alapból kiemelnék, hogy ápoltság, tiszta ruha megvan, szóval egy bizonyos szint feletti "kivetnivalókra" gondolnék.
Ápolatlan.
Örökletes testi hibája van.
-Kopaszság vagy a kopaszodás bármi jele, mert abból már hamar kopaszság lesz. Nyilván ha már együtt vagyunk egy ideje, nem hagynám el ha kopaszodni kezd, de ismerkedésnél kizáró ok.
-Bármi olyan, ami miatt komplexusa van (alacsonyabb, túlsúlyos, testi fogyatékos stb.), mert ha engem nem is zavar de őt igen, akkor az kihatással lenne a kapcsolatra. Ha azt látom, hogy ő rendben van vele, akkor egyéni elbírálás kérdése lenne az ilyesmi.
-Ha taszít külsőre. Nincsenek nagy elvárásaim, de kell hogy tetsszen valamilyen szinten.
-Túlsúly.
-Izomtalan, plöttyedt test, még ha vékony is (skinny fat). Nem kell, hogy testépítő legyen, a túl sok izom se szép, de legyen rajta minimális izom, ne csak csont és zsír. Nekem pl kifejezetten bejön a vékony, inas, sportos alkat. De egyszerűen lelomboz a pocak és a lógó mell férfiakon
-Örökletes testi hiba
-Súlyos testi fogyatékosság, pl. fontos érzékszerv, végtag elvesztése
-Nagyon erős "gorilla" szőrzet (kifejezetten a hát, váll)
-Csúnya fogak
-Ápolatlanság (büdös, nagyon zsíros haj illetve bőr)
-Undorító testszag (ha megvan a kémia, akkor szeretem a természetes illatát, de van, hogy hiába ápolt, mégsem passzol az illata)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!