Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak 2 hét múlva randizunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak 2 hét múlva randizunk. Hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit tinderen. Egyszerűen nagyon egy húron pendülünk. Hajnalokat csetelünk át. Nagyon egymásra kattantunk. Elhívott első randira, viszont csak 2 hét múlvára. Mindenképp hétvégi napra akarta ütemezni, és erre a hétvégére már volt programja. Kérdésem egyrészt, hogy hogy győzzem kivárni, másrészt hogy hogy tartsam fent ezt a nagy érdeklődést?nem szeretném ha ellaposodna a beszélgetés és részéről alább hagyna a lelkesedés.
2022. dec. 7. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Megtanulhatsz kötni, hímezni, olvass el egy könyvet, nézz sorozatot.

Vagy menj segíts a rászorultaknak tüzelőt gyűjteni.

Vagy kezdj el másik sráccal is beszélgetni, mert mivan ha nem váltja vára várt reményeidet a jelenlegi...

2022. dec. 7. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Foglald le magad és ugyanúgy csetelj vele mint eddig.
2022. dec. 7. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
ismered a "türelem rózsát terem" mondást? na, légy türelmes, előbb vagy utóbb úgyis eljön az idő, aztán hátha megéri a várakozást, jobbat úgyse tudsz tenni, ha ezen görcsölsz, akkor csak annál nehezebben fog telni ;)
2022. dec. 7. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, azt mondtad, hogy egy huron pendultok. Akkor meg mit aggodsz? Ha tenyleg igy van akkor nem fog 2 het utan bedogleni a beszelgetes, ha meg igen akkor annyit is ert.
2022. dec. 7. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

Jézuuuuuus. Remélem a csávó hamar rájön milyen hülye nő vagy és lelép.

Én 1 évet vártam az első randinkra mert 5000Km volt közöttünk, mégis túléltem.

Könyörgöm, ne szaporodj!

2022. dec. 7. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!