Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú de a barátnőmnek is. Most mit csináljak?
ez aztán a fogós kérdés... ja várjál mégse!
tetszik a fiú? tudtára hozta valaki neki, és ennek hatására holnap beszéltek..? OKÉ
a barátnődnek akarod lepasszolni a srácot aki tetszik neked?? MIÉRT is?
hiszen Bnődnek nem kell, át engedte neked. OKÉ
tehát kérem most hogy mindent tisztáztunk.. mi is volt a kérdés?
ja! semmi. OKÉ
Kedves Moszuke!
Köszi az értelmes választ :D
Nem lepasszolni akarom a barátnőmnek, hanem szeretném, ha tudná,hogy az osztálytársa is tetszik neki! Nem akarom hogy a barátnőm szarul érezze magát!
Kedves Tami!
Barbi vagyok(a baratno akinek tetszik a fiu)
Tudod mi a velemenyem errol:P
Lesz ami lesz:)
Barbim (LL)
Imádlak!
Szerintem is lesz ami lesz :D
asszem értelek.
nos szerintem hülyén nézne ki egy ilyen beszélgetés:
fiú- szia, hát hallottam hogy tudod.. szal hogy bejövök neked, és hát igazáb~~
lány-ő mielőtt bármit is mondanál tudnod kell hogy van egy barátnőm akinek szintén bejössz! öhm mit is akartál mondani?
fiú-(PFFFF b+) hát izéé azt hogy .. hülye vagy?
asszem értelek.
nos szerintem hülyén nézne ki egy ilyen beszélgetés:
fiú- szia, hát hallottam hogy tudod.. szal hogy bejövök neked, és hát igazáb~~
lány-ő mielőtt bármit is mondanál tudnod kell hogy van egy barátnőm akinek szintén bejössz! öhm mit is akartál mondani?
fiú-(PFFFF b+) hát izéé azt hogy .. hülye vagy?
jól értettem a problémát?
Moszuke!
Hát nem egészen igy képzeltem el.
Mert mi a sráccaljol elvagyunk és minden szünetbe beszélgetünk meg nah elvagyunk. De azt akarom hogy előbb tudja meg a másik lányos dolgot mielőtt még az egészbe belekezdett volna.
Pl.
1 szünet: félrehivom és megkérdezem hogy van e még valaki az osztályából aki tetsziik neki?
és ha azt mondja ,hogy nem tudja akkor meg közelitek afelé, hogy nem csak én pályázom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!