Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz szerintetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz szerintetek, vagy mennyire illik, ha egy nő hiv el egy fiút/férfit randira elsőnek?

Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 16:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%

"Nekem sosem volt szükségem direkt kezdeményezésre férfinél:)"

Szükségem nekem sem volt szívem, a férfiak legkönnyebben kapható lények a világon, én csak szeretek játszadozni és a sikerelmenyt, hogy megszereztem, amit akartam.

"kiváló ősi női praktikák vannak erre, amit úgy hívunk, hogy jelzés :)"

Az a különbség köztünk, hogy amíg te hagyod, hogy a férfi rabolja az idődet azzal, hogy ő dönti el mikor kezdeményez, te meg vársz erre mint egy jó kiskutya, addig én már rég azt csinálok vele, amihez kedvem van:D

2022. dec. 5. 01:11
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

11-es, most akkor azzal kérkedsz, hogy bármelyik férfi bármikor megdugna?

Mert mondjuk engem is, és a nők kb. 99 százalékát, szóval ez nem olyan nagy cucc.

2022. dec. 5. 11:49
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
#12 sajnálom, hogy téged a férfiak, és te saját magadat csak dugásra tartod jónak, mivel látom, férfi-női kapcsolat neked csak erről szól.
2022. dec. 5. 11:55
 14/27 anonim ***** válasza:
52%

Hiába pontoztátok le, a négyesnél a pont.

Ha egy férfinak tetszel, lépni fog. Ha nem lép, akkor vagy nem tetszel eléggé, vagy egy tehetetlen alak. Kell ez neked?

A 12-esnek is igaza van. Ha kezdeményezel egy férfinál, és ő facér, és nem vagy reménytelenül ronda, egy kóbor numerára bármelyik nő megkap bárkit. Viszont becsülni azt fogja, akiért ő dolgozott meg.

"Az a különbség köztünk, hogy amíg te hagyod, hogy a férfi rabolja az idődet azzal, hogy ő dönti el mikor kezdeményez."

És ha esetleg nem kellesz neki? De ha már annyira akarod, jó, akkor egy du.gásra jó leszel. Vagy netán mi van akkor, ha elhívod, és nemet mond?

Én még soha nem süllyedtem odáig, hogy nekem kelljen elhívnom egy férfit randira.

2022. dec. 5. 21:07
 15/27 anonim ***** válasza:
51%

"És ha esetleg nem kellesz neki? De ha már annyira akarod, jó, akkor egy du.gásra jó leszel"

"Viszont becsülni azt fogja, akiért ő dolgozott meg."

Nem olyan "férfiakhoz" megyek oda, vagy ha mégis mert az elején nem derült ki róla, hogy riherongy, aki bárkivel összefekszik, és/vagy szexista mert ő azt hiszi, neki van joga oda jönni hozzám, de ha én megyek oda, akkor csökken az értékem a szemében:D

Rengeteg ilyen pali van, de nem ezekre megyek, őket meghagyom nektek, látom nálatok az ilyenek normalizálva vannak.

2022. dec. 6. 00:45
 16/27 gergelice16 ***** válasza:
51%

Szerintem ez típusfüggő. Van olyan fiú akit zavar, van akinek tetszik. Én szeretek irányítani, így zavarna, ha mások kezdeményeznének. Menyasszonyommal úgy jöttünk össze, hogy ő már régebb óta jelezte egyértelműen, hogy tetszem neki, de nem lépett, amiért utólag nagyon hálás vagyok neki.

Annyit tennék még hozzá, hogy szerintem az a normális, ha egy férfi nem áltat egy nőt, de sajnos mégis sokan élnek ezzel. Tehát ha az egyértelmű jelzésre se lép (férfiaknál más az egyértelmű), akkor továbblépés előtt, amikor már nincs mit vesztened, hívd el őt.

2022. dec. 10. 08:30
 17/27 Alamaise válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, de sokban függ a férfitól, hogy hogy viszonyul hozzá.

Én sosem tartottam magam kezdeményező típusnak, de nagyon megtetszett a kiszemelt pasi, így hogy ne legyen annyira "direkt" a felkérés, egyszerre több haverral hívtam el bulizni, aztán alakultak a dolgok, összejöttünk. De ehhez mindenképpen kellett a kezdeményezésem és az is, hogy a kiszemeltem nem egyéjszakás kalandra vágyott. Ennek kb. 6 éve, azóta vagyunk együtt.

Utólag tudtam meg, hogy a srác amúgy sem volt az a randira hívós típus, szóval várhattam volna egy darabig (:

2022. dec. 10. 12:36
 18/27 anonim ***** válasza:
45%

16-os, típusfüggő, igen. A legtöbb férfi így gondolkodik róla, mint te.

Egy nőnek vannak más lehetőségei is, hogy jelezze egy férfinak, hogy tetszik neki. Onnantól pedig a férfi dolga a kezdeményezés. Ha ezt nem teszi meg, akkor vagy foglalt, vagy nem tetszel neki, szóval innentől teljesen felesleges lenne nő létemre nekem blamálni magam azzal, hogy én kérek randit.

2022. dec. 10. 13:44
 19/27 anonim ***** válasza:

"Ha ezt nem teszi meg, akkor vagy foglalt, vagy nem tetszel neki"

Tenyleg azt hiszitek ilyen fekete-fehér a világ?:D

Eszetekbe sem jutott, hogy fél oda menni, mivel ő is emberből van? Fél a visszautasítástól? Fél hogy hátha félre értette a jeleket, és nem akarja megalázni magát?

Nincs elég önbizalma?

Ha akkor ott nem megy oda, akkor csak nem tetszel neki, de könnyen vagytok, hogy azt hiszitek ez így működik:D

Én biztos nem fogom hagyni, hogy az időmet húzza a fiúka, vagy el legyen szalasztva egy lehetőség, és ha kevesebbnek tart, mert szerinte én ezzel "oda dobtam" magamat neki, akkor elhihetitek, hogy akkor találkoztam vele utoljára, de nem fogok úgy élni, ahogy az nekik tetszik:D

2022. dec. 10. 14:15
 20/27 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el, hogy ilyen fekete-fehér a világ. Fél odamenni kezdeményezni? Akkor mégis mit kezdjek egy ilyen emberrel? Egy igazi férfi megszerzi a nőt, aki kell neki.

És mindig az irányít egy kapcsolatban, aki jobban akarta az egészet. Tehát ha én nő létemre kezdeményezek, máris egy alárendelt viszonyból indulok. Eszem ágában sincsen ilyennek kitenni magam.

És hiába áltatod magad, az összes férfi ilyen.

Lehet, hogy odamész egy pasihoz, aki nagy fanyalogva el is megy veled randira, hiszen ha ló nincs szamár is jó. Aztán a következő hétvégén találkozik a csajjal, aki már hónapok óta tetszik neki, és lehetősége lesz megszólítani. Szerinted nem fogja megtenni, mert már veled randizgat? Ugyan már. Azonnal dobva leszel. Egy férfi azt a nőt becsüli meg, akiért megdolgozott.

2022. dec. 10. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!