Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől függ, hogy kihez vonzódu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy kihez vonzódunk? Hogyan tudjuk ezt befolyásolni?

Figyelt kérdés
Valami oknál fogva a normális párkapcsolatokban nem érzem jól magam egy idő után elmúlnak azok a mély érzések a másik fél irányába. Viszont azok a férfiak akik nem tudnak érzelmileg úgy megnyílni vagy fizikálisan közeledni vágyat ébresztenek bennem. Gondolom ennek gyerekkora visszavezethető okai lehetnek. Ezeket hogyan tudnám megoldani, hogy ne menjenek tönkre a normális kapcsolataim és jól érezzem magam bennük?
2022. dec. 4. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Rossz kotodesi pattern.

Magadtol sehogy nem tudod megoldani, elobb a gyerekkori problemakat kell feldolgozni.

Pszichoterapia, hipnozis terapia.

2022. dec. 4. 11:50
 2/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Igen, ezek gyerekkori traumákra visszavezethető motívumok, már az óriási nagy előrelépés, hogy felismerted ezt a rossz mintát.

Érdemes lenne teraputához elmenni, kipróbálni a journalinget, meditációt és önfejlesztésre, önismeretre kicsit rágyúrni.

2022. dec. 4. 11:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"egy idő után elmúlnak azok a mély érzések a másik fél irányába"

Akkor talán eredetileg sem voltak olyan mélyek.

2022. dec. 4. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Épp így vagyok, férfiként. Nehéz és rögös önismereti út, terápiás folyamat, türelem és elkötelezettség a megoldás iránt. Szia
2022. dec. 4. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:

"a normális párkapcsolatokban nem érzem jól magam egy idő után elmúlnak azok a mély érzések a másik fél irányába"

Nem érzed jól magad, nem érzel mélyen, akkor mitől "normálisak" azok a kapcsolatok? Valószínűleg egészen másra, más partnerre lenne szükséged.

2022. dec. 4. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Elképzeléseim szerint egy normális kapcsolat azon alapul, hogy a felek tisztelik a másikat, figyelmesek, törődőek egymással képesek kompromisszumokra, hűségesek és segítik, építik egymást. Ilyen kapcsolatokban volt is részem, mégsem éreztem azt, hogy teljes lenne a boldogság, valami mindig hiányzott. Másrészt akkora vonzalmat sose éreztem irántuk, mint a távolságtartóbb elérhetetlenebb férfiak esetén.
2022. dec. 4. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Na én pont ilyen csávó vagyok akit leírtál tapadnak rám a hozzád hasonló csajok nem tudom mi vonzó ebben😅 ha én csaj lennék biztos nem állnék szóba magammal fura ez
2022. dec. 4. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

A jókislányok mindig a rosszfiúkat szeretik.

És a rosszkislányok?

Ők is a rosszfiúkat szeretik.

Ezt egy lány mondta nekem réges-régen, ő maga egyébként rosszkislány volt...

2022. dec. 4. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Maga a vágy azért mindig a távolságból fakad. Amit megkapsz, arra már nem vágysz, nem kell leküzdened a távolságot.

Természetesen ha te bántalmazókhoz vagy érzelmi roncsokhoz vonzódsz, mert apukád lelépett és anyád elhanyagolt, és a többi unalmas lesz, akkor mindenképp pszichológus. De ha "csak" ilyen irreális elvárásaid vannak egy kapcsolattól, hogy egyszerre akarod mindennek az ellenkezőjét is, mert túl sok romantikus filmet néztél, azt talán magadtól is fel tudod ismerni, be tudod látni.

2022. dec. 6. 09:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!