Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El utaznátok Pekkingbe ott meg ismerkedni élőbe egy kínai lánynyal akivel csak netten beszéltek hónapok óta?
Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 23:23
1/14 anonim válasza:
Pekkingbe biztos nem, de Pekingbe már annál inkább.
2/14 anonim válasza:
Max úgy, hogy kirándulni érkezem és másodlagos téma, hogy közben meg is ismerek valakit. Szóval ha anyagilag belefér, akkor kiruccannék egyet, miért is ne... De nem a csaj köré szervezném az egészet, hanem az utazásomba szervezném a csajt. Ha van jobb helye is annak a pénznek, akkor nem.
3/14 anonim válasza:
Ha livecam chat is volt, akkor esetleg. TEhát biztosan tudod, hogy létezik.
4/14 anonim válasza:
Ha lenne rá időm és anyagi szempontból sem jelentene problémát akkor simán. Még ha nem is lesz belőle komoly kalandnak nem lenne rossz randizni egyet tök más országban és világot látni. Szóval én nem tartanék attól, hogy pl szervkereskedők elrabolnak és eladnak a fekete piacon, ha ilyesmire gondoltál.
5/14 anonim válasza:
Abba a piszkos gigapoliszba? Ki van zárva. Elutazni esetleg, de párt csak idehaza keresnék.
6/14 anonim válasza:
Engem egy orosz leány lájkolgatott facen. Bánom, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot. Szerintem is vágj bele, de először zsírozz le mindent. Szállás stb legyen! Meg nem ártana tudni, hogy a csoronavírus mennyire terjed ott, mert megint áll a bál!
7/14 anonim válasza:
6. Pff, annyi van belőlük, hogy Dunát ...akarom mondani, Volgát lehetne velük rekeszteni.
150 milliós nemzet, 5 perc alatt találsz másikat, ne bánkódj emiatt :)
9/14 anonim válasza:
Persze,és a kínai falat is megmutathatná.
10/14 anonim válasza:
Net felhozta hogy szívesen ismerkednènek veled Kínai lányok ?
Ha ez így van inkább szólj anyunak,mert be fognak húzni mint a büdösszart, és még a csajt sem fogod látni képről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!