Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kínos kérdés, de kíváncsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy vannak-e vannak ilyen lányok?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok és még nem nagyon volt barátnőm. Nos az lenne a kérdésem, hogy van olyan lehetőség, hogy (akárcsak a prostiknak) egy lánynak fizetsz azért, hogy eljátssza a barátnő szerepét?

Csak egy rövid ideig lenne ilyen szolgáltatásra, nem lenne semmilyen testi kapcsolat, csak egy alibi, akit megmutathatnék a családomnak, hogy lássák hogy együtt vagyok valakivel. Mondjuk tart 1 vagy 2 hónapig... szerintetek vannak ilyen lányok, akik nem buktatnak le? Csak mutatkozni szeretnék vele egy két helyen, ahol megmutathatnám, hogy van barátnőm. Majd kb 2 hónap múlva azt mondanám, hogy szakítottunk aztán kész.

Légyszi trollok kíméljenek! Komoly a kérdés.

2022. dec. 1. 22:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy így egyszerűbb lenne.
2022. dec. 6. 11:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Rosszlanyok. Hu pesten egy csomó csaj van, aki leszop mondjuk 15-ért.. De lehet az is hogy kevesebbért.. Fiam tõkõsnek kell lenned, ha azt akarod,hogy szopjanak.... Ingyen nincs szop@às, ahogy te sem csinàlnàl ingyen melót... Úgyhogy virísd elõ a pénztàrcàdat ~ésss.... Jõhet a szenzációs szop@às..
2022. dec. 12. 09:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmes hozzzászólás volt, de ha már rátértünk, képzeld voltam már prostival, de nem ez volt a kérdés.
2022. dec. 12. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát figyelj! Próba szerencse!

Régen gondoltam én is erre, de megtanultam mások dolgával né ékeskedjek!

Ami azt jelenti, hogy ne dicsekedjek mások dolgaival... Tudod megtanított az élet erre...

De , ha nagyon akarod, hogy egy bomba nővel legyél együtt, akkor felőlem :)

Én is szívesen megmutatnám anyámnak, apámnak milyen szép és értelmes nővel vagyok együtt , belátom... Jó érzés...

2022. dec. 13. 10:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát igaz, úgyis elengedtem már ezt a dolgot.
2022. dec. 13. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!