Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok kocka pasival?
Nem valószínű.
Szeretem, ha valami élettel teli, ami mozgalmas, vidám, vibráló.
Biztosan nem tudnám elviselni, ha a párom egész nap a gép előtt ülne, számomra az ilyen típusú ember nem társ.
Olyan típus vagyok, aki kirohan a zuhogó esőbe táncolni, vagy éppen a szökőkútba. Tuti a halálom, ha egy helyben kell megülni 2 percig, és el nem viselném, ha valaki csak a monitort bámulná.
Utolsó: fogadni mertem volna, hogy lesz egy ilyen válasz. Attól, hogy valaki kocka az nem egyenlő azzal, hogy nincs élete, 24/7 a monitort bámulja. Én mondjuk iylen vagyok, de vannak kocka barátaim akiknek nincs gond a csajozással, el járnak szórakozni, jó tanulók, stb.
21f
igen, ez is csak nézőpont kérdése...
manapság a kocka köznyelni értelemben, hogy a gépen játszik/ért hozzá, tehát máris ebbe a kategóriába esnek azok is akik szeretnek gépezni, szerelgetni azt stb, hol ott ha kell bármikor leugranak a haverokkal szórakozni meg ilyesmi.
van ugye a kocka aki még wc-re se menne ki mert épp RAID-el vagy bármi insta, nem megy le sportolni mert farmolni kell estére stb.
szal a 2 közti kategória sztem simán esélyes ,hogy csajokkal jöjjön össze, ahogy elöttem is irták ha megvan a fontossági sorrend
16F
én azt nem tudom elképzelni hogy létezik olyan ember akinek fontosabb a gép mint a barátnője/párja?
volt itt a hozzászóló hogy ő kifut az esőbe meg kutakba ugrál.. hát ha nekem ilyen barátnőm lenne kib&sznám a gépet a p&csába:D
még is ki a f&szom az aki leül gépezni mi közbe a párja otthon unatkozik, vagy épp unalmas arccal ül a srác mögött és nézi mit csinál a karakter.. van egyáltalán ilyen?:O nem hiszem el!
hmm bár azért itt 1-2 kérdés után már mindent kinézek a világból:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!