Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Csináljátok ezt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Csináljátok ezt olyan férfival, aki nem igazán érdekel benneteket?

Figyelt kérdés

25-30-as korosztály.

Ha a sráccal csókolóztok, hagyjátok, hogy ölelgessen, simogasson, hogy kézenfogva sétáljatok (olyan helyen is, ahol az ismerőseitek felbukkanhatnak), de mondjuk komolyabb taperolás (mell, fenék, stb.) esetén már megállítjátok, az mit jelent? Továbbá ti ezekben is csak néha kezdeményeztek, többnyire inkább a srác kezdi.

A fenti kérdés azért merült fel bennem, mert arra gyanakszom, hogy a csaj csak egyfajta beszélgetőtársnak tart, nem gondolja komolyan a dolgainkat, vagy nem is vonzódik hozzám.

A fentiek alapján ennek mekkora az esélye? Mire utal a fent leírt viselkedés?

2022. nov. 29. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve nem csókolózom mindenkivel, csak, akivel akarok is valamit. Minden mást pedig hatványozottan csak olyannal csinálok, akivel össze akarok jönni, vagy akivel már egy pár vagyunk.

Ennek ellenére, jelenthet bármit is a csaj viselkedése, mert láttam már sok mindent.

2022. nov. 29. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Utcan miert viselje el a fenek markolgatast , meg a csocsizest? Azert vannak alap etiketek amit be tart az ember , mert ha nem akkor kinos lesz .
2022. nov. 30. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Utcán is van olyan hely, ahol lehet ezt diszkrétebben csinálni. Főleg egy új kapcsolatnál, nehogy már ne engedd, hogy megsimizze a feneked. :D

Na, mindegy. Fura.. Én nem csókolóznék olyannal, akitől nem akarok többet is. Szerintem is gyanús, de sok fura ember van.

2022. nov. 30. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!