Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan vagyok, hogy adjak-e még egy esélyt a csajnak?
Figyelt kérdés
hétvégi tinder randim eléggé furcsára sikeredett (tegyük hozzá, hogy én párkapcsolatot szeretnék végre találni, nem alkalmit).
képei alapján és élőben is nagyon cuki lány, alacsony, vékony, hosszú vörösesbarna hajjal, mosolygós. Emellett intelligens is, pszichológiát végzett. Iszogatni mentünk egy bárba egyébként. Ami nem tetszett nekem az az, hogy egyrészt nagyon hiperaktív csajnak tűnt, akinek mindig csinálni kell valamit, sokat bulizik még 25 évesen is, mindenkivel jóban van, ilyen olyan közösségekbe jár. Engem kb szóhoz se hagyott jutni. Végig flörtölt velem és közben arról beszélt, hogy ő bárkit elcsábít akit csak szeretne, meg hogy az előző barátai milyen szemetek voltak és nem tisztelték..
Ez elég bizar kerdezo. 25 évesen még mindig tinikent viselkedik. Nalam egy ilyen no nem tudna bizalmat adni. Dugd meg parszor max.
2022. nov. 29. 12:08
2/17 anonim válasza:
Szerintem még annyit se ér, hogy megrakd, de te dolgod.
2022. nov. 29. 12:09
3/17 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyen nőket.
Ha ilyen extrovertált,és pörgős életet èl, hogy hogy rá van szorulva a tinderre ?
Ám neked kell eldönteni , hogy bírod/akarod/tudod tartani a tempót egy ilyen temperamentumu nővel - lehet valaki direkt őt keresnè, mert hasonló a habitus
2022. nov. 29. 12:10
4/17 anonim válasza:
Amelyik lány szóhoz sem hagy jutni, az felejtős.
2022. nov. 29. 12:16
5/17 anonim válasza:
Aligha fotgok egy párt alkotni. Teljesen máso az igényeitek, más az ingerküszöbötök. Neki kell a folyamatos bulika, amivel te nem fogsz lépést tartani és előbb utóbb vagy neki lesz elege "úgy érzem, már nem tudsz velem lépést tartani. Nekem több kell", vagy neked, mert féltékeny leszel rá + önbizalmad lecsökken.
2022. nov. 29. 12:21
6/17 anonim válasza:
Az ilyen dugatja meg magat buliban ugy hogy van kapcsolata.
2022. nov. 29. 12:28
7/17 anonim válasza:
Kérdés, hogy ő szeretne e még esélyt? Mert attól, hogy egyszer találkoztatok lehet másnap már mással találkozott ilyen habitussal. Fene tudja. Az ilyen nők sokszor több vasat is tartanak a tűzben, bolondítanak ezt-azt de komolyra egyikkel sem fordítják. Bulinak élik meg az ismerkedést is. Ami téged illet ha tetszett a csaj akkor még adnék neki esélyt, hátha valami miatt beléd szeret és akkor esetleg rád fog fókuszálni a sok buli helyett de azért egyenlőre ne éld bele magad mert a leírtak alapján eléggé bizonytalan vele komolyra fordítani a dolgokat. De ha épp nincs más dolgod akkor némi időt, energiát bele lehet fektetni.
2022. nov. 29. 12:55
8/17 anonim válasza:
Biztosan sikeres pszichológus lesz belőle, ha annyit sem tud, hogy egy nagyon nyitott és egy zártabb személyiség sosem fog tudni jó kapcsolatot kialakítani.
2022. nov. 29. 12:56
9/17 anonim válasza:
Felejtős, ne pazarold az idődet.
2022. nov. 29. 13:17
10/17 anonim válasza:
Teljesen mas a vilagotok.
O csak annyi embert akar megismerni, aki viszonozza is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!