Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám meghódítani ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám meghódítani ezt a lányt?

Figyelt kérdés
A véletlen folyamán megismerkedtem egy lánnyal idén. Rengeteg közös van bennünk vélemények,szokások,hobbik stb. Tavasz óta ismerjük egymást, azóta MINDEN EGYES NAP! keres, ír jó reggelt stb stb érdeklődik regényeket ír hangüzik tömkelege. Szóval látszólag jól érzi magát velem vagy hogy mondjam. Nemrég rákérdeztem hogy lenne e kedve elmenni valamerre stb és irta hogy ő csak barátkozik. Oké ezt el is fogadtam bármennyire is tetszik nekem ő de hát erőltetni nem lehet semmit sem. Viszont én érzem valamiért hogy lehet sok munkával de meg tudnám hódítani. Aki csak egy jó barátnak tartja a másikat az nem írogat minden egyes nap és nem féltékeny vagy ideges ha nem jelentkezek órákig vagy utazom , esetleg haverokkal vagyok. Szóval fura de mintha tudna érezni valamit. Ennyire sok idő kéne neki azaz nem egyből össze jönni egyebek? Én képes vagyok várni rá, de valami olyan tett kéne amiből tényleg levágja a szandekaim és le tudom venni q lábáról. Huszonevesek vagyunk mindketten
2022. nov. 28. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Én nem tennék semmit, lehet akkor észbe kapna.

Ha meg nem, akkor tényleg csak barát vagy, akit ki akar sajátítani.

Arról nem beszélve, hogy ha együtt lennétek szerinted nem csinálná a hisztit, mint most? :D

Már most teszi, de barátok vagytok. xD

2022. nov. 28. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem ebbe az a fura hogy barátok is mennek találkozni, közös program. Szóval élőbe nem is találkoztok?

Vagy konkrétan randira hívtad?

Amúgy én se erőltetném. Ha kedves vagy, figyelmes (jobban mint az átlag, de nem ragacs) az nagyon sokat tud dobni.

Velem amúgy volt ilyen. Teljesen varatlanul egy társaságban megismerkedtem egy sráccal (több srác, lány is volt, mindegyikükkel tök jól összebarátkoztunk). Az egyik srác azonban nagyon durván kedves, figyelmes és aranyos volt. Többiek is kedvesek, de ő next level.

Mintha érdeklődött is volna irántam, de nem olyanok voltak a körülmények, hogy bármi alakulhatott volna. Külföldön voltunk meghatározott ideig, messze. Amikor hazaértem, akkor jöttem rá, hogy basszus sose találkoztam még ennyire kedves, őszintén kedves emberrel. Több oka is volt ami miatt nem lehetett volna semmi, nagyon sajnálom hogy ennyire messze lakunk, ennyire más helyen volt/van az életünk. Azóta se felejtettem el.

Szóval kedvesség, figyelmesség sokat nyom a latba, de ne is erőltesd annyira.

2022. nov. 28. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha visszautasította a randit nem nagyon van esélyed.

Amit a lány érez az max birtoklási vàgy , hogy más is használja a jatekszerèt.

Helyedben nyitnèk másfelè, mert bele fogsz rakagadni ebbe az állapotba, és vegignèzheted hogy összejön mással , téged meg szépen lassan leèpít

2022. nov. 28. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Ugy akarsz meghoditani valakit, hogy a gyk-rol kersz tanacsokat? Sikeres ember nem lehetsz, az tuti. Meg hodito sem.
2022. nov. 28. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem találkoztok személyesen, hamarosan már barátság sem lehet ebből.
2022. nov. 28. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!