Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedülálló lányok hölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok hölgyek hol ismerkedtek? társkereső oldalon ha fent vagytok akkor melyiken?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 11:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
10 ja és senki nem kérte ,hogy fizesse helyettem,fizesse mindenki a magáét. Amúgy meg el vagy tévedve drága 10-es egy wellnes hétvége max 2főre 120-160között szokott lenni. Felezve az nem sok. De nyílván aki csak sörözik meg dohányra költi a pénzt az úgysem érti...
2022. nov. 28. 15:22
 12/23 anonim ***** válasza:

8.

Nem írtam rá, mert itt a nők alapból nem ismerkednek, ezt sajnos tudom.

Mindenesetre érdekes, hogy tök ugyanazokban a dolgokban látja az élet szépségeit, amiben én.

Ez nem piskóta komám.

7#

2022. nov. 28. 15:26
 13/23 anonim ***** válasza:
12 amúgy meg fogadjunk a világ másik végén laksz,idősebb vagy tőlem,vagy én nem jövök be neked,vagy fordítva ez a valóság.
2022. nov. 28. 15:28
 14/23 anonim ***** válasza:

Na tessék.

Pont előttem írt megint.

Pontosan ugyanezt gondolom én is.

Nem iszom, nem dohányzom.

ÚRISTEN. KI EZ A LÁNY????????

2022. nov. 28. 15:29
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Írj már neki ajóéletbe! 😀 mert nem akar leakadni rólam.
2022. nov. 28. 16:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Ducitars.hu, elsotalalkozas.hu, love.hu

Ezek ingyenesen jól használhatóak. Siker 0. Pont ez a gond mindig. Hogy hiába tetszik, ha az ország másik felén él, nem egyeznek a szokások, stb. Külsőre-belsőre szimpatikus embert találni a közeledben szinte lehetetlen.

2022. nov. 29. 10:36
 17/23 anonim ***** válasza:

16.

Pontosan ezért nehéz a szerelem.

Ez benne a szép, de egyben nagyon rosz is. Ahol kölcsönös a szimpátia, ott valószínüleg a távolság lesz a gond, aki közel van, azzal meg nincs meg a kölcsönösség.

Egy dolog azonban mégis elgondolkodtató.

Miért van az, hogy a nehézségek ellenére, mégis rengeteg ember egymásra talál ????

Mégsem annyira nehéz akkor ez, de valószinűleg van valami titok ebben.

Fene se tudja ezt megfejteni.

Szerencse???

Ugyan már. Több milió embernek szerencséje van??

A Lotto 5- ös. Az igen. Az szerencse. A szerelem viszont nem lehet csak szerencse.

Nem igazán értem, hogy mi is lehet itt a baj.

Van, aki nemtud otthonról kimozdúlni, mert állandóan belebotlik valakibe, van akinek meg évekig nem akad senki.

Érti ezt valaki??????

2022. nov. 29. 11:29
 18/23 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre, hogy sehol.

Jártam mindenféle eseményre, rendezvényre, de egész egyszerűen NINCSENEK lányok. Evvan'. Biztos otthon tiktokoznak.

22F

2022. dec. 1. 10:54
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha esetleg vannak, akkor meg az a baj, hogy nem lehet megállapítani, higy ki lenne fogékony a társkeresésre, mert nem adnak semmilyen jelet.

Se egy szolíd mosoly, se egy kacsintás, se a zsebkendőjüket nem ejtik el, sem a legmagasabban lévő üditőt nem akarják levetetni, semmi.

Egyszerűen semmi.

A férfiak legalább mosolyognak, kacsintanak, csettintenek, tesznek valamit az ügy érdekében.

A nőkre szinte rákell eröltetni a párkapcsolatot, mert maguktól sehol semmi. 😥😢

Én értem, hogy a párkapcsolat 90%-ban a férfiaknak fontos, dehát azért mégis.

2022. dec. 1. 13:20
 20/23 anonim ***** válasza:
#19 A párkapcsolat nagy általánosságban a nőknek fontosabb. Ezt leszámítva valóban egyre inkább jellemzőek az általad írtak.
2022. dec. 1. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!