Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon milyen szándékai lehette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon milyen szándékai lehettek ennek a srácnak?

Figyelt kérdés

Volt egy srác aki olyan furcsán viselkedett. Azt előre tisztázzuk le, hogy nekem nem tetszik, meg semmi hasonlók!

Amikor beszélgettem vele említettem neki, hogy rászeretnék ülni a munkahelyen a futószallagra😂

És közben a kulacsomat babráltam,ezért megszólalt, hogy majd inkább a kulacsot tegyem a szalagra.

A másik ami szintén bizar volt, hogy vett virágot a barátnőjének, de elvileg a macskák miatt nem vitte haza. (És pontosan ez az az ok amiért nem foglalkozom vele).

Csupán kíváncsi vagyok, hogy ő mit akarhat ? Vagy hogyan kezeljem ha esetleg többet gondolna bele.

2022. nov. 25. 08:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak sima jokedvu beszelgetes volt
2022. nov. 25. 08:56
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Hihihi de vicces
2022. nov. 25. 09:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe te gondolsz bele többet.
2022. nov. 25. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem tetszik akkor ki se irtad volna a kerdest.. engem ami vagy aki nem erdekel arra nem gondolok semmilyen formaban.
2022. nov. 25. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a macskás részt nem értem
2022. nov. 25. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Én bírom a poént, de ezeket nem értem.

Meg hogy itt mibe látsz bele többet. De lehet azért nem értem, mert már eleve a poént se.

2022. nov. 25. 11:55
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Se a futószalagos részt se a macskásat nem értem, de hogy ezekben semmi incselkedés nincs az biztos
2022. nov. 25. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Inkább te viselkedtél furcsán, amikor azt mondtad, hogy rá szeretnél ülni (így kell írni helyesen egyébként) a futószalagra. Miért? Azt hittem, erre azt válaszolja, inkább üljél őrá. De hogy a kulacsot miért tegyed a szalagra, azt nem értem. Meg a macskás dolgot én sem értem.
2022. nov. 27. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem először popiba utan meg szájba akar krni.
2022. nov. 27. 15:43
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Vajon mit akarhat egy ivarérett fickó egy fiatal lánytól? Szerintem nem a kötésmintákról akart veled értekezni.
2022. nov. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!