Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már akkor offos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már akkor offos?

Figyelt kérdés

Volt egy randim egy lánnyal kedden, nem mondanám, hogy rosszul sikerült, azt sem, hogy jól, volt néha kínos csend, miközben vezettem :D

Hazaérve írtam neki, hogy remélem jól érezte magát, éshogy remélem nem fázott meg (sétálni voltunk), írta, hogy nem nem fázott meg, én írtam, hogy akkor jó, és innentől nem beszéltünk :D

Gondolom nem szeretne folytatást :D

2022. nov. 24. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát írhatsz neki, veszíteni nem veszíthetsz
2022. nov. 24. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebből mègis honnan jött le az, hogy offos? Ha jól olvasom, utoljára ő írt, amikor válaszolt a kérdésedre,m. De olyasmit kérdeztél, amire nem is lehet ennél bővebben reagálni…

Kérdeztél tőle bármi mást, felvetetted a következő találkozó lehetőségét?

2022. nov. 24. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még nem offos, még szerintem simán írhatsz neki, érdeklődhetsz felőle, hogy esetleg egy következő találkozóra lenne e kedve.

Lányként szerintem ennél jobban én sem tudnék ilyen helyzetben reagálni

2022. nov. 24. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem valamit leszűrt rólad, nem akart többé találkozni
2022. nov. 24. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hidegben csak sétáltattad, vagy meghívtad, beültetek valahova egy kávéra/teára/forró csokira?
2022. nov. 24. 18:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Beültünk természetesen 😃
2022. nov. 24. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor oké:) Amúgy szerintem nem offos.

Írjál neki:)

2022. nov. 24. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!