Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti ha a haverjaitokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ha a haverjaitokkal vagytok akkor teljesen elfeledkeztek a barátnőtökről?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élünk a barátommal iskola és a munka miatt. Huszonévesek vagyunk mindketten.

Az a problémám mikor a barátom elmegy a barátaihoz akkor eltűnik bizonyos időkre. Van hogy egész estékre, és akkor mindig azt mondja hogy csak beszélgettek vagy épp iszogattak, játszottak és elment az idő.

Szerintetek ez normális?

Bennem van hogy neme másik lány van a dologban. De nem akarok neki esni mert lehet tényleg nem történik semmi és csak hülyét csinálok magamból.

Szerintetek?

2022. nov. 22. 08:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%
Hát szerintem ez nem túl figyelmes. Én fiú vagyok, de azért amikor "haveros este" van, akkor is legalább egy rövid hívást/kedves jóéjszakát üzenetet megejtek a barátnőmnek, mert egyrészt nem akarom hogy agódjon, hogy minden okés e, másrészt mert nekem is jólesik, hogyha ő is ír nekem.
2022. nov. 22. 15:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szerintem ebbe belelátni semmit. Én se nyomkodom a telefonom, ha a barátaimmal vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeret. Az is lehet, hogy eszébe jut, csak ilyenkor az ember észre se veszi, hogy milyen gyorsan repül az idő és már nem akar az éjszaka közepén zavarni. Meg az is benne van, hogyha iszogatnak akkor pláne nem akar írni az illető, mert ilyenkor könnyeben megesik, hogy ír az ember valami random értelmetlen hülyeséget
2022. nov. 26. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!