Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi az a legfelső korhatár ami szóbajöhet még ismerkedésnél?
Ahoz viszonyitva hogy 22 vagyok
Fiatalabbal tuti nem
De az sem jó ha öreg hozzám így kb 28 a max
"Az felett miért nem?"
Mert öreg hozzám. Menjetek a saját korosztályotokhoz. Hányinger, amikor a vénségek fiatal puncikra hajtanak.
Azt mondanám, hogy 26 maximum, de még 28-ig el tudom képzelni, de az már tényleg a legfelsőbb korhatár.
22/L
4. Kereslet kínálat! Lehet rád meg más férfiak mondják hogy tehén meg viziló!
Hogy te kit vénezel le az meg a te világod.
7
Nem vénezem le, amíg nem akar 20 évesekre mászni, és még van pofája meg is kérdezni, hogy de miért nem kell. Na onnantól lesz egy vén papi.
3as vagyok.
Ezt kérdezte tőlem is, h miért az a határ. Nálam azért fér bele a 40 éves is, mer gyereket már nem akarok pl. Idősebbel hosszú távon nem tudom elképzelni és kész, sztm ezt nem kell magyarázni.
De ha teszem azt úgy hozza az élet, h az illető 42 pl akkor még oké. De az nagyon max a határ.
De ahogy látom a legtöbb 40es pasi már inkább otthon van és nekem meg kell a program. A másik meg kevés 40es tetszik külsőre pl.
Párom amúgy 34.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!