Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ebből lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből lehet még valami vagy teljesen mondjak le róla?

Figyelt kérdés

Eléggé bonyolult helyzetbe kerültem. Elmentem pár randira egy pasival,nagyon tetszik nekem és a kémia is megvan közöttünk. A negyedik randin felmerültek a múltbeli kapcsolataink,és ő elmesélte hogy volt egy lány az életében akit nagyon szeretett. Arra a kérdésre,hogy már túl van-e rajta,azt válaszolta hogy nem tudja biztosan,és hogy ha élőben látná a lányt csak akkor tudná megmondani hogy vannak-e még érzései felé. Rosszul esett amit mondott,de később a nap folyamán megkérte hogy legyek a barátnője mert velem szeretne lenni.

Igent mondtam,én is vele szeretnék lenni kapcsolatban viszont most az egyetlen dolog amire gondolni tudok az az hogy mást szeret,más jár a fejében és ha egyszer összefut a lánnyal valahol,akkor rájön hogy vannak iránta érzései és azzal elrontja az egészet. Szerintetek menthetetlen a helyzet?

2022. nov. 20. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A normalis emberek akkor kezdenek ismerkedni mikor mar tul vannak a masikon, hogy veletlen se okozzanak fajdalmat a kovetkezo embernek.

Ha ennyit sem tudsz magadtol, akkor nem lehetsz valami okos, bar az elso kommentedbol ez ki is derult.

2022. nov. 20. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja es pasi vagy, az mindent megmagyaraz. Kellenek a talonok,hogy legyen kivel dugni. Nincs is mit mondanam, eleg a teny,hogy farok van a labaid kozott.
2022. nov. 20. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:
23%
Ez a nő közben is félrememt
2022. nov. 20. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!