Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok egy esélyt a dolognak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok egy esélyt a dolognak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit tinderen, pár nap csetelést követően sort kerítettünk az első talira. Nagyon jól sikerült, sokat nevettünk, de komoly dolgokról, lelki dolgokról is rengeteget beszélgettünk. Sok közös témánk van, nagy az összhang köztünk, mondhatjuk hogy egy húron pendülünk. Külsőre is helyes, férfias, szépek a szemei, arca, jó a haja, sportos stb. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, hogy kb. olyan magas mint én. És nálam ez a magasság dolog mindig kardinális volt, egyszerűen nem tetszettek sosem az alacsony fiúk, olyan furcsán éreztem magam ahogy egymás mellett sétálunk és ugyanolyan magam mint én, nem kell felnéznem rá. Apróságnak tűnik, meg felszínesnek, de félek hogy hosszútávon nem tudnék rá "úgy" nézni emiatt. Még nincs tapasztalatom alacsony férfiakkal. Volt valaki hasonló szituban?

29/N

2022. nov. 19. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha egy magas veled, akkor hozzád képest nem alacsony, szóval feleslegesen aggódsz.
2022. nov. 19. 23:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Egymagas velem, de így is olyan furcsa mellette állni. De lehet csak megszokás kérdése.
2022. nov. 19. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem írta a Tinderen a magasságát?
2022. nov. 19. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Nők húszonévesen be like: "a pasinak barna a szeme, de nekem a kékszeműek tetszenek, vagy túl magas/alacsony"

Nők 35+ évesen be like: "hát bűntetett előéletű, és csak egyszer vált el, de legalább figyelmes és szingli".

2022. nov. 19. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Rossz uton jarsz, ha azert akarsz felnezni egu ferfira, mert az magasabb nalad. Mindenkinek van hibaja. Inkabb veled egymagas legyen, mintsem bofogjon a csaladi ebednel. Mondom ezt magas ferfikent. Becsuld meg azt, akivel megvan a kozos hang.
2022. nov. 20. 00:02
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Nekem volt ilyen,és engem zavart, pedig próbáltam elnyomni magamban. Ahogy telt az idő, egyre inkább zavaró lett, és azt vettem észre, hogy soha nem húzom ki magam, görbe háttal és leengedett vállakkal jártam mellette😳 Nem is tudtam beleszeretni, pedig nagyon kedveltem. Egy idő után rájöttem, hogy személyiségben sem illünk össze, de ez volt ami feltűnően és állandóan zavart. Egyre kevésbé éreztem jól magam vele. Nem tartott sokáig.
2022. nov. 20. 00:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen fog múlni. Tölts vele több időt, ha van kémia és jól ki jöttök aztán hidd el, nem fog zavarni :D

Az én párom szőke, pedig világ életemben irtoztam a szőke fefiaktol, rajta sem tetszett, de annyira megfogott, hogy mostanra elek-halok érte.

2022. nov. 20. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
Ki van zárva.
2022. nov. 20. 00:53
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha már most zavar, később is fog. Hiába írunk itt bármit, az érzés benned van.
2022. nov. 20. 04:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. a nálamnál alacsonyabbakat preferáltam, de az élet nem egyszer rácáfolt.
2022. nov. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!