Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randi nem sikerült olyan jól, adnátok mégegy esélyt a dolognak?
Ha nem tudom még egyértelműen eldönteni, hogy felejtős-e a dolog, akkor belemennék még egy randiba, adnék még egy esélyt.
Anno egyszer voltam ilyen helyzetben, ahol bizonytalan voltam, de ott a lánynak nem jöttem be az első randin, szóval úgy egyértelműen hamar eldőlt a dolog XD
Ha valami megfogott a másikban, szimpatikus volt,csak valahogy döcögősen indult köztetek az ismerkedés, akkor igen, lehet adni még egy esélyt.
De ha úgy érezted,hogy nem jött be elsőre, akkor nem fog a következő randin sem.
Az első benyomás fontos, ott azért alapjaiban kiderül érdemes-e tovább folytatni.
Ha ennek ellenére is szimpatikusnak találnám az illetőt, akkor igen.
Nekem volt egy olyan randim, amit sikerült szépen elrontanom és azt gondoltam, hogy többet talán nem is találkozunk, de szerencsére nem ijesztettem el és a következő már sokkal jobban alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!