Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha olyan férfival randizo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha olyan férfival randizok, utazgatok, akivel tudom, nem lesz komoly jövőnk?

Figyelt kérdés

'Komoly' alatt házasságra, családra gondolok.

Jól érzem magam vele nagyon minden helyzetben. Legyen akár szó az együttlétekről, színházról, sportról, utazásról, akármiről. Órákig tudunk beszélgetni, vicces, okos, művelt.

De néha bűntudatom van kicsit, hogy ennyire magamba bolondítom, amikor tudom, hogy nagy jövője ennek közöttünk nincsen.

Anyukám és a legjobb barátnőm szerint élvezzem, amíg tart, legalább emlékezetes fiatalkorom van, tele élménnyel.

2022. nov. 18. 11:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
80%
És szerinted az normális, hogy egy 45 éves nő egy 70 felettei papival van? És a 70 feletti papinak kamasz gyereke van? Szegény gyerek, de ciki lehet neki.
2022. nov. 18. 15:23
 32/41 Noren1989 ***** válasza:
91%
Amúgy milyen néven hirdetsz, Babóca?
2022. nov. 18. 15:56
 33/41 Sunshinedoll ***** válasza:
28%

Miért lenne baj? Jól érzed magad vele? Mit kell ezen izgulni? Aki most azt érzi, hogy 10 év múlva családja lesz valakivel, az se garancia arra, hogy az úgy is lesz.

Ha jól érzed magad vele, hasonló az értékrendetek és hasonló irányba haladtok az éltben, az bőven elég sztem.

2022. nov. 18. 16:57
 34/41 anonim ***** válasza:
65%
G9ndolom rossz lanyokon hebe hoba fent vagy.
2022. nov. 18. 17:31
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

"és hasonló irányba haladtok az éltben, "

Egy 21 éves és egy közel 50 éves? Mégis hogy :D

2022. nov. 18. 17:37
 36/41 Noren1989 ***** válasza:
94%
#34, puncs lesz az...
2022. nov. 18. 17:40
 37/41 A kérdező kommentje:
Nem, sosem ismerkedtem online.
2022. nov. 18. 17:57
 38/41 Noren1989 ***** válasza:
94%
Én kérek elnézést a melléfogàsért!
2022. nov. 18. 18:23
 39/41 anonim ***** válasza:
93%
Te vagy a kis kukinak az a tanyasi csaja? 😂
2022. nov. 19. 01:41
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, a kortársaiddal az is a bajod, hogy nem keresnek komoly kapcsolatot. De hát neked pontosan ez a kérdesed, hogy te se, nézd már meg, ott is van magaban a kérdésben a 'komoly' szó. Nem ez a te bajod a kortársaiddal, sokkal inkább a másik, hogy neked nem felel meg, hogy ők nem milliárdosok es nem tudnak téged utaztatni meg vásárolni vinni. Ezzel hosszú távon az lesz a gond, hogy most ezt megszokod, és nem fogod tudni lejjebb adni, tehát mindig kelleni fog neked vagy ez a fickó, vagy egy másik hasonló. Nem fogsz tudni ebből kiszabadulni. Ezért kellene mégis megfontolni, hogy elveteted magad vele és gyereket szülsz neki. Anyagilag akkor soha többet nem leszel a kortarsakra szorulva. Amikor már nem all fel neki, majd keresel fiatal szeretőt, neki úgyis mindegy lesz akkor már.

Kegyetlenül hangzik? Lehet. De ez az igazság.

2022. nov. 19. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!