Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha olyan férfival randizo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha olyan férfival randizok, utazgatok, akivel tudom, nem lesz komoly jövőnk?

Figyelt kérdés

'Komoly' alatt házasságra, családra gondolok.

Jól érzem magam vele nagyon minden helyzetben. Legyen akár szó az együttlétekről, színházról, sportról, utazásról, akármiről. Órákig tudunk beszélgetni, vicces, okos, művelt.

De néha bűntudatom van kicsit, hogy ennyire magamba bolondítom, amikor tudom, hogy nagy jövője ennek közöttünk nincsen.

Anyukám és a legjobb barátnőm szerint élvezzem, amíg tart, legalább emlékezetes fiatalkorom van, tele élménnyel.

2022. nov. 18. 11:23
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy nem lesz belőle komoly kapcsolat?

Ezt senki nem tudja.

De ha így gondolkozol, tervezel előre és így jó neked akkor tedd továbbra is ezt

(Persze ha ő netán beléd esne, de te nem visszonzod akkor ne játssz vele).

2022. nov. 18. 11:26
 2/41 A kérdező kommentje:
Mert ő 48, én 21 vagyok.
2022. nov. 18. 11:28
 3/41 anonim ***** válasza:
52%
Nem vagy belé szerelmes?
2022. nov. 18. 11:32
 4/41 anonim ***** válasza:
0%

És akkor mi van? Ha szerelmes vagy oly mindegy.

Nem 17 éves vagy már.

Sok párnak működik a párkapcsolat hiába van korkulonbseg, mint pl nálatok.

Az a gond csak mint írtam hogy ha hülyére veszed, ha ő tovább gondolja te meg csak szorakozol. Ülj le vele beszélni, hogy mit szeretne, főleg pedig figyelj a gesztusaira, tetteire.

Lehet ő is csak egy tapasztalatszerzesnek tart, felturbozod őt rendesen, ezért kellene beszélni...

2022. nov. 18. 11:32
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Hat azért 27 év korkülönbség igen számottevő, konkrétan generációs szakadék van köztük.

Nem tudom elképzelni, hogy egy normálisan működő 21 éves vonzónak talál egy ötvenes palit pláne magyar viszonylatban, amikor 1000-bol kb egy vonzó ötvenes van, annyira rosszul néz ki a legtöbb.

Viszont mást kihasználni elég undorító dolog…

2022. nov. 18. 11:49
 6/41 anonim ***** válasza:
78%
#5 szerintem inkább az a gáz, hogy egy 50 éves egy 21 évest zaklat…nyilvánvalóan csak a testét akarja.
2022. nov. 18. 11:51
 7/41 A kérdező kommentje:

"És akkor mi van? Ha szerelmes vagy oly mindegy."

Én családot szeretnék majd, de nem most. Kb. 6-8 év múlva szeretnék gyerekeket, ő akkor már bőven 50 felett lesz. Nem vagyok hülye, tudom, hogy nem együtt fogunk megöregedni...

Vonzódom hozzá, igazából én voltam az, aki kezdeményezett úgymond, vagyis próbáltam magamra felhívni a figyelmét. Ad magára, sportol hetente többször, figyel az egészségére és nagyon jó a stílusa is. Bár ebben az is segítségére van, hogy nem a magyar átlagbért keresi, lényegében anyagi korlátokkal nem kell számolnia az élet semmilyen területén.

Vannak érzelmek közöttünk, az nyilvánvaló. Ez a korkülönbség most még nem probléma, de talán 15-20 év múlva már az lenne.

2022. nov. 18. 11:57
 8/41 anonim ***** válasza:
96%

Amíg csak a nyitót láttam, arra gondoltam, hogy csak akkor, ha nem áltatod őt, ha nem hazudod neki azt, hogy közös jövőt el tudnál képzelni vele.

"Mert ő 48, én 21 vagyok."

Itt elmosolyodtam.

Nyugodj meg, ő is pontosan tudja ezt és addig akar minél többször megd...ni, akarom mondani kellemes társaságodban lenni, amíg egy korban hozzád illő férfival össze nem jössz és el nem hagyod miatta.

2022. nov. 18. 11:59
 9/41 anonim ***** válasza:
96%
Cica, legyen egy kis önkritikád, szerintem az Úriember jobban átlátja a helyzetet, mint te.
2022. nov. 18. 12:05
 10/41 anonim ***** válasza:
65%
Kar volt elmondani anyadnak hogy egy 48 eves gazdag ember dug es utaztat. Ha lesz egy pasid, rokonaidtol biztos megtudja hogy egy gazdag venember dugott, hiaba probalod bemeselni hogy ez szerelem. Egy ferfi nem akar ilyen not a gyerekei anyjanak. Meg a fazdagok sem. Sok gazdag pasit ismerhetsz a mediabol, de felesegnek egy se ilyet valasztott mint te. Csak nezd meg a felesegeit meszarosnak, csányinak meg gattyánnak. Mindegyik onallo, karriert epito no es nem 20 eves kislany. Az mas kerdes hogy mellette kikkel dugnak, de elhiheted hogy ennel a pasasnal nem lehetnel feleseg meg ha akarnad sem.
2022. nov. 18. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!