Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők egy "SEMMIT SEM AKAROK"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők egy "SEMMIT SEM AKAROK" férfihoz tényleg jobban vonzódnak?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem hogy nőként nem tudod teljesen eldönteni hogy most ez a pasi flörtöl veled, vagy csak barátkozik, mert konkrétan nem hív el randizni, hanem azt is úgy mondja hogy "pénteken este éppen itt és itt leszek és ha éppen nincs más dolgod, beugorhatnál meginni valamit 10 percre",

szóval kicsit mindig bizonytalan vagy vele kapcsolatban hogy most tesztel neki vagy csak ilyen barátkozós pasi.

Ez vonzóbb viselkedés vagy inkább a nagyon konkrét, határozott pasi?

2022. nov. 16. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
De akkor minek pofázol meg jelented ki, hogy EZ AZ OBJEKTÍV IGAZSÁG, mert egy picsa azt mondta.
2022. nov. 16. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:
5%
Nem mondtam ilyet. Ez nem objektív igazság, hanem az én tapasztalatom. Ne hülye picsázz hülyegyerek
2022. nov. 16. 20:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Számomra sem vonzó. Egy férfi legyen határozott. Ne szórakozzunk már egymással, mondja meg nyíltan mit akar nem kell a játszadozás.
2022. nov. 16. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne beszélj hozzá túl sokat anélkül, hogy fokozatosan fokozznád felé a közeledésed.Mert ha nem kozeledsz felé fokozatosan akkor frendzonba fog rakni és nem leszel ,,ferfi" a szemében hanem csak egy barát.

Értem itt fokozatosan kozeledesen mélyebb elnyújtott ölelések,érintenek,puszik. Fokozatosan fel lehet építeni a kapcsolatot.

2022. nov. 16. 23:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Jah meg dicserd meg mindig szép a ruhád,mosolyod meg szereted a hangját. De ne dicserd túl nehogy elszaljon magától...Meg legyél mindig bátor.
2022. nov. 16. 23:57
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem ez nem tetszik, azt sugallja h neki igy a kenyelmes en meg alkalmazkodjak hozza, legalabb csinaljon ugy mintha venne a faradtsagot a randira es a randirahivasra stb hiaba van nekem is kozel igy nem jo olyan mintha leszarna h ott leszek e vagy sem mert o amugy is el van ott..
2022. nov. 16. 23:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!