Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj az, ha most néhány férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, ha most néhány férfival szexelek?

Figyelt kérdés
Egy 6 éves házasságnak vetettem véget, és mostanában úgy érzem, folyton be vagyok indulva szexuálisan. Meg szeretnék "kipróbálni" különböző férfiakat, mert eddig csak néhány fiúval feküdtem le, és hajt a kíváncsiság. Nem azt mondom, hogy a fél városon keresztül mennék, de néhány férfival szívesen eltöltenék egy pár estét. Ez hülyeség lenne? Félek, bánnám ha nem tenném, mert a házasságom alatt párszor eszembe jutott, hogy kíváncsi vagyok más fiúk milyenek az ágyban.
2022. nov. 14. 23:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
*is
2022. nov. 15. 07:49
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, csak ne csodálkozz, ha emiatt nem kellesz komoly kapcsolatra senkinek!
2022. nov. 15. 07:56
 13/19 Tamara2022 ***** válasza:
97%
#13: Jaj, ne légy már ilyen nímand! Egyrészt gondolod, hogy a homlokára ragasztja az aktuális számot? Másrészt meg: gondolod, hogy a 'komoly kapcsolat' most otthon ül, olvasgatja a Kámaszútrát és várja őt, mint élete szerelmét?
2022. nov. 15. 08:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen ezzel semmi baj. Nem új keletű a dolog. Mindenki mindenkivel megy sok-sok embernél.

Egyébként ugyanazt találod 100 másik làba között is.

2022. nov. 15. 08:22
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
Manapság, ha komoly kapcsolatot keresel, akkor is így jársz..., tehát mindegy. 😁
2022. nov. 15. 09:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Meglepne ha a kérdező nő lenne, de oké.

Aki túl van néhány kapcsolaton az rájön, hogy a férfiakat mennyire nem érdekli a szex, szóval nem értem mit kell még kipróbálni.

2022. nov. 15. 14:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Amugy nem ertem egy asszony korban jaró nő miért tesz fel ilyen kerdest. A te sajat dolgod , hogy neked mi fer bele. Gondolom fiatalon hazasodtal nem elted ki magad. Ezert szokott sok ferfi felni az olyan noktol akiknek vagy nem volt meg partneruk vagy csak 1-2 azok elobb utobb masra fognak vagyni , ez az emberi termeszet ami normalis szerintem .
2022. nov. 15. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Ha volt valamilyen fantáziád most megvalósíthatod. Ha tetszett valamelyik pasi, most elcsábíthatod. Az egyetlen következmény ha kis településen élsz akkor mindenki tudni fog róla -ami az ő bajuk, de ha később egy potenciális társról csúszol le ezért az a te bajod lesz.
2022. nov. 15. 15:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem kérsz érte pénzt akkor nem túl jó. Ha már téged kihasználnak te is használd őket.
2022. nov. 21. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!