Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A facebook vagy bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A facebook vagy bármilyen tiltás érzelmi töltetet hordoz ?

Figyelt kérdés

Én ugyanis nem zaklattam a pasit, de tegnap észrevettem a csetben, mikor válaszolni akartam az üzenetére, hogy letiltott. Engem, ha valaki nem érdekel, törlöm és pont, mert nem érdekel. De nem élek a tiltás eszközével, mert értelmét nem látom. Csak akkor látnám értelmét, ha valaki zaklatna, de ilyen nem történt.

Tegnap olvastam erről egy cikket. A cikk írójának igaza lehet abban, amit ír?

[link]

Röviden:volt köztünk szex, a pasi ezt akarta folytatni online, amit nem egészen értettem, én nem preferálom az online szex activityt. Közöltem, hogy szimpla barátságot ajánlhatok és nem szeretnék online ilyen

tevékenységet folytatni, mert baromira nem izgat. Erre közölte, hogy neki ezer barátja van, nem kell még egy és egyébként is úgy érzi az írásaimból, hogy én többet szeretnék tőle, amit szintén nem értettem, honnan vett. Na erre már válaszolni nem tudtam, mert válasz előtt szépen kibannolt. Ami amúgy nem zavarna, ha meghallgatott volna, de erre semmi esélyem nem volt kb. Szóval a tiltás okát nem egészen értem.

#tiltás #ban #Érzelmi ok
2022. nov. 12. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Lehet, megsértődött, de inkább csak el akarta kerülni a további hisztit. És ez jó megérzése volt.

A pasi válaszolt, hogy barátságra nem tart igényt. Itt kellett volna abbahagyni, de nem. A kérdező feszt folytatni akarta az írkálást. Minek?

Mit kell meghallgatni? Leírta mit akar, pasi szintén leírta. Innentől már csak a másik vegzálása lett volna.

N

2022. nov. 12. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Idegbeteg lett attól hogy ő, a nagy hím, még a végén barátzónába csúszik, és idegből letiltott. Valószínű volt néhány csaj anno akinek csak barátnak kellett de nem kapott szexet, és így most ez bekapcsolt nála egy nyomógombot.
2022. nov. 12. 16:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Férfiknál ez inkább az egoval függ össze. Nem tetszett neki a válaszod. Egyébiránt én utálom, ha valaki így erőből akarja a másikat ledominálni, fegyelmezni. A korrekt az lett volna, ha annyit ír, hogy akkor töröljétek egymás elérhetőségét és ne beszéljetek többet. Se őszinteség, se vitakultúra a mai világban, csak a könnyebb út és a menekülés a konfliktusok, problémák elöl. Pfff... Óvoda
2022. nov. 12. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!