Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A facebook vagy bármilyen tiltás érzelmi töltetet hordoz ?
Én ugyanis nem zaklattam a pasit, de tegnap észrevettem a csetben, mikor válaszolni akartam az üzenetére, hogy letiltott. Engem, ha valaki nem érdekel, törlöm és pont, mert nem érdekel. De nem élek a tiltás eszközével, mert értelmét nem látom. Csak akkor látnám értelmét, ha valaki zaklatna, de ilyen nem történt.
Tegnap olvastam erről egy cikket. A cikk írójának igaza lehet abban, amit ír?
Röviden:volt köztünk szex, a pasi ezt akarta folytatni online, amit nem egészen értettem, én nem preferálom az online szex activityt. Közöltem, hogy szimpla barátságot ajánlhatok és nem szeretnék online ilyen
tevékenységet folytatni, mert baromira nem izgat. Erre közölte, hogy neki ezer barátja van, nem kell még egy és egyébként is úgy érzi az írásaimból, hogy én többet szeretnék tőle, amit szintén nem értettem, honnan vett. Na erre már válaszolni nem tudtam, mert válasz előtt szépen kibannolt. Ami amúgy nem zavarna, ha meghallgatott volna, de erre semmi esélyem nem volt kb. Szóval a tiltás okát nem egészen értem.
Én se élek a tiltással, maximum törlöm az ismerőseim, követőim közül azt a személyt, aki nem akart tőlem semmit, de azért, mert fájna, ha látnám az újabb bejegyzéseit, képeit.
Szerintem belefutottál egy egoista, tapló srácba, aki csak tárgyként tekintett rád, aztán meg látod, az lett a vége, hogy nagy pofával meg simán letiltott téged.
De amúgy ez is milyen, hogy személyesen ismertétek egymást, erre meg online akart szexchatelni veled a továbbiakban.:D
Szerintem jobban is jártál, hogy nem tudsz neki most írni, mert az ilyenre kár egy másodpercet is pazarolni.
Teljes tiltásra gondolsz? Én az üzenetküldést szoktam tiltani, sajnos gyenge jellem vagyok és ha nem tiltom, nézegetem mit írnak(amiről szerencsére nem értesülnek).
Talán egy van, amit nem néztem meg. Amúgy van bennem olyan érzés is, hogy én zárom le a kapcsolatot, és ettől erősnek érzem magam, hogy ki tudok tépni, gyomlalni nem szimpatikus embereket az életemből.. Kicsit olyan, mint mikor levágatod a hosszú hajad, csak hogy érezd, hogy megteheted, nem is fáj annyira. Ja és rohadtul nem kell egyet értenünk abban, hogy jobb lenne ha nem beszélnénk. Kettő pl úgy van tiltva, hogy ő nem értett egyet, de nem érdekelt. Gondolom valami személyiségzavar vagy ilyesmi, vagy csak nagyon kedveltek és nem tudtak elszakadni.
Most itt ez a pasi, megdugott párszor, többször nem akart, csak neten kukkolni és kiverni rád, te meg azon pattogsz mennyire nem fair, hogy letiltott, meg sem magyarázhattad mit érzel, hogy megértse. Pont ilyenért tiltottam én is.. Növessz gerincet, ha megkedvelted, ez akkor is gáz, de figyelj, nem kell a másiknak meghallgatnia a te érzéseidet, látásmódodat egy olyan jelentéktelen "kapcsolatról", amitől szabadulni szeretne.
Nem tudom.. amúgy ja, nyilván gyökér a srác, hogy csak kihasznált és még több személyes szexre sem kellettél neki, de az ő viselkedéséről nem tehetsz, csak a sajátodról. Ne keressed azt, akinek még dugni sem vagy elég jó, pláne ne ajánlj ilyennek barátságot. Jesszus..
"Na erre már válaszolni nem tudtam"
Na ezért tiltott le. Nem akart egy véget nem érő szocsataba belemenni.
Több lehetőség van ha magamból indulok ki.
1. Érzéseim vannak és a magam érdekében tiltom le mert, nem szeretnék szenvedni.
2. Zaklat és nem akarok belemenni.
3. Nem szeretnék feleslegesen vitatkozni, mert nincs rá energiám, annyit nem ér az adott ember a szememben. Úgy értem teljesen idegennek érzem.
Hogy neki mi lehetett a fejében azt nem tudom. Nálam viszont ilyen opciók vannak.
"#3: akkor ezek szerint a közösségi oldalon való tiltásnak más jelentése van, mint amikor itt letiltok egy privizőt? Csak kérdezem. #2-es voltam."
Zaklató tiltása más téma, a kérdező nem zaklatta, csak nem akart olyan kapcsolatot, ezért a pasi megsértődött és letiltotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!