Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki volt második randin állatorvoshoz menni?
(leszbikus kérdés, de nem hiszem, hogy itt most annyira számít)
Nem direkt alakult így, alig találkoztunk (kávézóban), anyukám hívott, hogy nincs jól a kutyánk, de neki mennie kell dolgozni. Alapból is szorongós vagyok, főleg ha a kutyáról van szó, teljesen bestresszeltem. A 'randipartnerem' felajánlotta, hogy eljön velem, kb két órát vártunk az állatorvosnál, aztán hazakísért és ennyi volt a randi. Ő végig próbált beszélgetni, oldani a feszültséget, de szerintem a többi várakozó gazdival jobban el tudott beszélgetni, mint velem.
Ez tegnap volt, ma délelőtt még írt, hogy hogy van a kutya, a válaszra reagált, de utána már el sem olvasta, amiket írtam. Nagyon gáznak érzem azt is, hogy ez lett a program, meg azt is, hogy a stressztől így leblokkoltam. Nem tudom, mit gondoljak. Ti hogy élnétek ezt meg?
Ezek után stílszerű lesz kutyapózban csinálnotok 😎
De amúgy szép dolog volt ez tőle, a stresszelésed meg érthető. Nálunk a cicát kell néha elvinni, de olyankor a cica stresszel csak igazán, pedig barátságos, kezes macsek, de ha meglátja a hordozót és összeköti az orvos gondolatával, akkor eléggé kiakad - érdekes, hogy bent a dokinál már megint rendes, de a váróban lefúj-lemorog minden más állatot és embert, néha fel is borul dobozostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!